Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Se cojeste lavabila de pe pereti cand incerc sa dau un nou strat


Buna ziua. Incercand a zugravi un apartament cu lavabila pe lavabila a inceput peretele sa se umfle si sa se cojeasca. Incet incet a picat si gletul pana la huma. Anchetand situatia m-am lamurit ca s-a dat un glet peste huma fara sa fie curatata si peste un lavabil care oarecum a tinut cativa ani. Intrebarea este: Trebuie decopertat, curatat, gletuit si zugravit?


Sau placat cu rigips, chituit si zugravit? Este vorba de cca 150 mp pereti. De tavanuri nu vreau sa ma ating. As dori o estimare a costurilor pentru cele doua posibilitati si deasemenea detalii ale celora care pot sustine asa o lucrare in Bucuresti. Multumesc anticipat.

Intrebare de la Miron, pe adresa redactiei: Se cojeste lavabila de pe pereti cand incerc sa dau un nou strat.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

andrei in septembrie 27th, 2017

trebui dat jos tot pina la beton si refacute supafetele . pentru decopertare ai 8 ron pe mp , iar gletul cu zugraveala 20 ron mp. 0731387201 nr contact

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii