Categorii
Intrebari de la cititori

Semineu electric cu functie de aeroterma pentru living

Buna ziua tuturor! Un semineu electric cu functie de aeroterma face fata la un livivng de bloc? In vara asta am spart peretii dintre balcon bucatarie si living si imi e teama ca n-o sa mai fie la fel de cald ca pana acum. Nu vreau sa pun un calorifer in plus pentru ca nu am unde, dar m-am gandit ca un focar de semineu electric ar face caldura si ar arata si bine in decor. Ce sfaturi imi puteti da in acest sens, merita cumparat asa ceva si daca da, ce model imi recomandati?


Intrebare de la Aura, pe adresa redactiei: Semineu electric cu functie de aeroterma pentru living.

3 răspunsuri la “Semineu electric cu functie de aeroterma pentru living”

Sarut mana! Dupa mine un semineu din asta e un moft scumpicel. De ce nu va cumparati mai bine un convector de perete? Arata elegant, nu consuma mult, nu ocupa spatiu si sigur e mai ieftin.

Buna!

Recent ne-am cumparat si noi un semineu electric cu functie de aeroterma si suntem foarte multumiti, e foarte credibil focul pe care il imita. Pur si simplu zici ca e adevarat si abia asteptam sa-l folosim la intensitate maxima in iarna asta. Chiar am avut o faza amuzanta cu niste prieteni veniti in vizita carora le-am arata cum merge si care ne-au intrebat mirati cum putem face foc de lemne intr-o sufragerie de bloc :))))) Una peste alta, chiar e frumos si incalzeste bine. Acesta e modelul pe are l-am cumparat: emag.ro/focar-electric-incorporabil-zakynthos-1500w-zakynthos-bg-26-b/pd/DBTTJ2BBM/

Si noi vrem sa ne dotam livingul cu un semineu electric pana la venirea iernii pentru ca am vazut la un hotel asa ceva si ne-a placut foarte mult. Am inteles ca nu consuma prea mult si cum noi o sa-l folosim mai mult ca element decorativ banuiesc ca nici n-o sa ne creasca prea mult factura. Chiar, poate e spune cineva si ce consum are? Consuma mai mult ca un calorifer electric?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *