Categorii
Intrebari de la cititori

Sfat: galerie sau sina pentru perdea si draperie?

Buna, urmeaza sa pun perdelele in apartament. Ce ma sfatuiti sa pun: galerie sau sina? Vreau sa pun atat perdea cat si draperie. Multumesc.


Intrebare de la Cristina, pe adresa redactiei: Sfat: galerie sau sina pentru perdea si draperie?

2 răspunsuri la “Sfat: galerie sau sina pentru perdea si draperie?”

eu as zice ca depinde de pereti si de greutatea perdelelor- adica de marimea ferestrelor. am pereti din rigips si mereu mi-au iesit din perete suportii galeriilor. poate nu am pus cel mai bun model de zi cum ii zice – chestia de plastic din perete. am un lapsus. diblu… fiindca acum de putin timp am gasit o varianta care nu seamana cu cel vechi- o chestie ca o armonica si care cred ca tine mai bine. pana la urma am renuntat la draperii si le-am facut jaluzele romane. am promis ca va trimit poze. o s-ao fac intr-o zi.
ce vreau sa zic eu e ca merita sa iei in calcul tot – si peretii, nu doar culorile dorite si texturile.
spor la ales si la montat!!

Buna, Cristina!

Eu prefer galeriile si stiu ca exista pe piata si modele mai rezistente. Cred insa ca rezistenta depinde foarte mult si de peretii in care sunt fixate galeriile. Sinele se fixeaza pe tavan, asa cum bine stii, insa eu sunt de parere ca nu au acelasi efect decorativ ca o galerie frumoasa din fier forjat sau chiar din inox. Pentru a preintampina instalarea efectului de tavane joase recomand montarea galeriilor cat mai aproape de tavan, ca in primele imagini ale urmatorului articol: https://www.casadex.ro/2015/07/7-idei-de-efect-pentru-amenajarea-unui-living-mic-si-frumos/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *