Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi renovare dormitor si sufragerie – vreau culoare

Buna ziua. Renovez dormitorul si sufrageria si as avea nevoie de cateva sfaturi.
1. In dormitor ma gandesc sa fac o combinatie de gri – galben, turcoaz. Am gasit 2 idei pe care le-as putea adapta:


homedesignlover. com/bedroom-designs/grey-turquoise-and-yellow-bedroom-designs/ – model BeachSide remodel, cu un perete galben, poate nu asa puternic galbenul sau ro.pinterest.com/pin/461900505504880442/ , cu un perete turcoaz.
La parchet m-am gandit la un gri, de genul acesta: faiantasiparchet. ro/parchet_laminat_de_12_mm_gri_vintage1908-p2823.html , iar mobila as vrea sa fie un alb – murdar, adica un alb cu irizatii de gri. Si aici am 2 variante din ce am vazut pana acum:
mobilaunicat. ro/paletar-culori/pal-eg-h3078-alb-hacienda sau
mobilaunicat. ro/paletar-culori/pal-eg-h1474-pin-aviola-alb

Care nuanta credeti ca ar fi mai indicata pentru mobilier? Usile ar trebui sa fie si ele in nuanta mobilei? Daca fac un perete turcoaz, ceilalti pereti sa fie un gri deschis sau crem deschis, in functie de nuanta de alb a mobilei?

2. Sufrageria. Mobila cred ca as vrea sa fie aceeasi nuanta cu cea din dormitor, iar canpeaua un albastru intens cu perne decorative gri sau galbene; tot un galben puternic. Un exemplu de combinatie culori ar fi: ro.pinterest.com/pin/AXi0GISIt167R4RwBap2WMVTA6I0KAykVm-Cy4P2ZatNG50uikEJUSY/

Pe langa canapea voi mai avea niste corpuri suspendate, probabil o biblioteca rafturi pe un perete mai ingust sau pe jumatate din peretele mare (sufrageria e un dreptungi, cu o usa in centrul unuia din peretii lungi, asa ca nu prea stiu ce voi pune aici.) Ce sfaturi imi puteti da pentru o sufragerie unitara; cum ma pot juca cu culorile?

In ceea ce priveste rafturile, ma gandesc la carti + cateva obiecte decorative colorate:
ro.pinterest.com/pin/452330356302149979/
Mentionez ca eu am o pasiune pentru albastru, iar dorinta de galben a venit vazand imagini si o canapea galben intens.

Am nevoie de culoare in casa, dar fara sa fie obositor, mai ales ca e un apartament obisnuit, destul de mic. Nu mai vreau maro, am avut mobila maro pana acum. Orice idee este binevenita. Multumesc frumos!

Intrebare de la Irina, pe adresa redactiei: Sfaturi renovare dormitor si sufragerie – vreau culoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *