Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa pun convectoare in apartament in loc de centrala pe gaze

Buna seara! M-am debransat de la reteaua comuna de termoficare insa nefiind sigur ca centrala pe gaze este solutia pe care as vrea sa merg in continuare, am studiat piata si am ajuns la concluzia sa pun convectoare de perete in tot apartamentul.


Numai ca am nevoie de ajutor in alegerea firmei (producatorului), modelului etc. Nu vreau sa ma zgarcesc la bani acum si sa plang la venirea facturii de curent. Vreau convectoare bune, daca se poate care sa indice consumul si sa fie inteligente, adica sa poata fi programate. Orice recomandare, sugestie, indrumare sau sfat sunt mai mult decat binevenite. Sa aveti o seara buna!

Intrebare de la Cornel, pe adresa redactiei: Vreau sa pun convectoare in apartament in loc de centrala pe gaze.

3 răspunsuri la “Vreau sa pun convectoare in apartament in loc de centrala pe gaze”

Noi avem in casa de vacanta montate convectoare din primavara aceasta: emag.ro/convector-de-perete-tesy-cn03250eis-wi-fi-control-2500-w-tesy-cloud-termostat-de-siguranta-termostat-reglabil-protectie-anti-inghet-timer-display-led-cn-03-250-eis-wi-fi-ip-24/pd/DGTXP2BBM/ Suntem foarte mutumiti, le-am ales din cauza ca na nu exita gaze in zona si pentru ca pot fi pornite de la distanta, au sistem wifi, si asa gasim caldura in casa cand ajungem. La factura nu pot spune ca am simtit diferenta prea mare, dar e adevarat ca avem totul electric (cuptor, plita etc) si nici nu stam mult acolo, adica mergem doar in weekenduri. O sa vedem la iarna mai exact.

Sper sa va ajute recomandarea mea.

eu cred ca vei avea consum mult mai mare cu convectoare pe curent decat cu o centrala pe gaze. am un prieten care are incalzire in pardoseala pe curent si ii vin facturi destul de mari.

Buna seara,

Am studiat mult solutiile alternative de incalzire vs. clasicele centrale pe gaz.
Convectoarele electrice m-au facut sa le acord o atentie speciala. Am oscilat mult intre cele de la Nordinova (facute de norvegieni) si cele ale italienilor de la Radialight. La inceput nu am avut f.multe informatii, insa am avut mai multe discutii cu consilierii celor doua firme, am adunat fise tehnice, am facut comparatii si am tras o concluzie: Radialight, si iti justific si de ce. Sunt singurele convectoare care au un sistem termic dual, respectiv sunt cateva modele dotate DTT (dual therm technology).
Acest sistem are 2 sisteme de încalzire integrate intr-un singur aparat, radiatia si convectia, ce garanteaza emisia continua a caldurii si distributia egala in intreaga încapere, creând un mediu confortabil și placut.
Totodata, asigura economii semnificative atat de consum energetic, cat si pe plan financiar.
Sper ca acest comentariu al meu nu este considerat reclama si de asemenea, sper ca nu am incalcat vreo regula a gazdelor noastre de la casadex.ro, pe care ii apreciez tare mult pentru ceea ce fac, insa ai cerut o opinie si sper din suflet sa iti foloseasca aceasta informatie.

Cu drag,
Anca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *