Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau un robot de bucatarie cu un bol mare, ce imi recomandati?

Buna fetelor, am un tocator foarte bun dar vreau sa imi cumpar un robot de bucatarie care sa aiba vasul mai mare. Tocatorul face treaba foarte buna dar mi-e greu cu el ca are bolul mic. Ce robot imi recomandati? Multumesc.


Intrebare de la Claudia, pe adresa redactiei: Vreau un robot de bucatarie cu un bol mare, ce imi recomandati?

2 răspunsuri la “Vreau un robot de bucatarie cu un bol mare, ce imi recomandati?”

Buna. Parerea mea e sa cumperi neaparat un robot de firma, adica un Moulinex, un Philips, un Bosch sau un Tefal. In ziua de azi mai toti robotii au vasele cu capacitate mare si oricum nu pot fi comparate cu tocatoarele. Eu am un Bosch de care sunt multumita, il folosec de vreo 5 ani deja, nici nu stiu daca se mai produce modelul respectiv.

Eu am un robot Philips: emag.ro/robot-de-bucatarie-philips-avance-collection-1300w-bol-2-4-l-blender-1-5-l-12-viteze-pulse-negru-hr7776-90/pd/ESTPKBBBM/ care are bol cu capacitate de 2,4 litri Nu pot sa-i reprosez nimic, dar vreau sa spun ca am fost pe punctul sa-mi cumpar un Bosch cu un bol d 3,9 litri care era mult mai scump, mai mult decat dublu ca pret, dar bine ca am aflat in timp util ca se livreaza fara o gramada de piese esentiale. De exemplu, in pretul respectiv (peste 12 milioane, parca) nu era inclus banalul cutit de tocat. Poti sa-l achizitionezi separat, dar costa si acela cateva milioane si tot asa. Ce teapa! Eu nu am avut nevoie pana acum de un bol mai mare decat cel al robotului Philips pe care il am si il recomand. Chiar acum am vazut ca e la promotie, asa ca merita banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *