Categorii
Intrebari de la cititori

Cand se face receptia casei? Interiorul este la rosu

Buna seara! Am construit o casa parter + etaj si este in stadiul de casa la rosu. Acum as dori sa fac compartimentarea interioara si as vrea sa adaug o baie si un perete fata de ce este in proiect.
Credeti ca se mai poate obtine receptia casei? Cand se poate face cerere pentru receptia? Se poate dupa ce am invelitoarea casei, geamuri usi si termosistem in exterior? Interiorul fiind la rosu in momentul de fata. (pentru Bucuresti sector 4).


Intrebare de la Alin, pe adresa redactiei: Cand se face receptia casei? Interiorul este la rosu.

2 răspunsuri la “Cand se face receptia casei? Interiorul este la rosu”

recepția se face la terminarea lucrarilor, deși se poate face și pe părți distincte. oricum, s-a modificat legea recepțiilor- căutați pe net- HG 343/2017- noua lege a recepțiilor.

Ideal (ca la carte) ar fi ca proiectantul inițial să vă dea o dispoziție de șantier și planșe modificatoare.(ca sa nu mergeți la un expert)

Cererea pentru recepție oricum trebuie făcută înainte de expirarea autorizației de construire. Se poate face un perete ușor,nestructural- din rigips (cu țevile trase prin pereți)la care nu prevăd dificultăți pentru admiterea recepției…. dacă asta este singura problemă nu vă faceți griji.

Pentru alte idei, etc…

ingsilviuardelean@gmail.com
0745 819 562

Documentele precizate de dl. Silviu de mai sus (dispozitia de santier si plansele cu modificarile intervenite pe parcursul constructiei) se depun la primarie (acolo unde ati cerut autorizatia de constructie) in vederea aprobarii. Aceste planse se alipesc la dosarul pe baza caruia ati primit autorizatia.
La noi nu au fost modificari la rezistenta/pereti de rezistenta si au fost aprobate.
Mult succes.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *