Categorii
Intrebari de la cititori

Caut aeroterma pentru baie – incalzire rapida

Avem o baie destul de mare, cu 2 pereti exteriori si e cam frig in ea. Sotia urmeaza sa nasca si trebuie sa remediez problema pana atunci. Exista vreo aeroterma speciala pentru baie? Din cate stiu aerotermele incalzesc foarte rapid, exact ce ma intereseaza. Ce ma sfatuiti sa cumpar? Aveti alte sugestii si recomandari pentru rezolvarea problemei mele?


Intrebare de la Costin, pe adresa redactiei: Caut aeroterma pentru baie – incalzire rapida.

3 răspunsuri la “Caut aeroterma pentru baie – incalzire rapida”

Salut! Parerea mea e ca va trebuie o aeroterma speciala pentru baie. Exista asa ceva, si-a luat sora mea si e foarte multumita.

Noi avem aeroterma intr-o baie tot asa cu doi pereti exteriori din iarna trecuta si este MI-NU-NA-TA!!! Aceasta este si o recomand cu toata increderea: emag.ro/aeroterma-de-baie-aurora-touch-1800w-support-pentru-prosoape-termostat-electronic-programabil-senzor-de-prezenta-panou-de-comanda-cu-touch-screen-si-afisaj-cu-led-filtru-praf-lavabil-touch-1800/pd/DZ3G92BBM/ Marele avantaj e ca e programabila si asta inseamna consum redus. De exemplu noi ne trezim in fiecare dimineata la 6 si o avem setata sa porneasca la 5.30. In 30 minute face foarte cald in baie si ne putem face dusurile ca oamenii. In plus mai are si un suport pentru prosoape. Deci e misto de tot si face toti banii!!

Multumesc pentru raspunsurile prompte. Chiar maine o sa comand aeroterma recomandata de Cosmina, se pare ca este exact ce ne trebuie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *