Categorii
Intrebari de la cititori

Cost metru patrat finisaje interioare si exterioare casa la rosu

Buna ziua. Recent am cumparat o casa la rosu si m-ar interesa cat costa metrul patrat de finisaj interior si exterior, plus instalatiile termice si electrice. Intr-un cuvant sa o termin. Multumesc frumos.


Intrebare de la Alex, pe adresa redactiei: Cost metru patrat finisaje interioare si exterioare casa la rosu.

5 răspunsuri la “Cost metru patrat finisaje interioare si exterioare casa la rosu”

Buna ziua.
Va pot prezenta o propunere de pret, daca imi comunicati ce tip de finisaje interioare si exterioare, instalatii doriti , pe adresa constructzece @gmail.com
Tel. 0770131648.
CONSTRUCTORI DE CALITATE, PRELUAM CASE LA ROSU DIN MAI MULTE JUDETE , PENTRU EXECUTIA DE FINISAJE.

Stimate domnule Alex, va rog sa imi trimiteti pe adresa de E-mail finisajele pe care doriti sa le faceti, atat la interior cat si la exterior, ce suprafata are casa (daca ati preluat-o cu proiect puteti trimite si proiectul cu memoriul tehnic inclus). va putem concepe o oferta personalizata cu pret la mp de suprafata construita sau putem conveni costul manoperei pentru fiecare categorie de lucrari in parte. De asemenea, ar fi util sa imi spuneti si de cand doriti inceperea executarii lucrarilor. Preturile le facm impreuna astfel incat sa fie reciproc avantajos. Adresa de mail: constructii@yahoo.com

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de finisaje interioare/exterioare.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la nr.tel 0769942980.

Meseriasi efectuez finisaje de calitate daca sunteti interesat va rog sa ma contactati la nr 0269254520. Ofer seriozitate si profesionalisn.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *