Categorii
Intrebari de la cititori

Culoare mobila bucatarie daca peretii sunt albastru inchis?

Buna ziua, am ajuns la punctul alegerii mobilei, as dori un sfat in legatura cu alegerea culorii mobilei in bucatarie, tinand cont ca peretii sunt albastru inchis, asemanator cu albastru safir, gresia este gri deschis, iar tavanul alb. Ce culoare de mobila as putea alege?


Intrebare de la Helmut, pe adresa redactiei: Culoare mobila bucatarie daca peretii sunt albastru inchis?

5 răspunsuri la “Culoare mobila bucatarie daca peretii sunt albastru inchis?”

Buna, Helmut!

Sunt intru totul de acord cu Dana. Si eu as opta tot pentru mobila alba, considerand ca e nevoie de lumina intr-un decor in care predomina albastrul inchis. Teoreteic, poate fi aleasa si una dintre urmatoarele combinatii: dulapuri inferioare furnir de lemn deschis si corpuri superioare albe sau dulapuri inferioare gri deschis si cele superioare albe, insa eu tot pentru alb as vota. Iata cat de frumos arata aceasta combinatie de culori: https://www.casadex.ro/2014/02/20-de-bucatarii-decorate-in-albastru-imagini/bucatarie-moderna-pereti-bleumarin-mobila-alba/

Buna
Si eu cred ca as merge tot pe alb, sau daca gresia este suficient de deschisa, mai aproape de alb decat de gri, atunci asa alege partea de jos gri deschis, la fel ca si gresia, blatul alb si partea de sus, bineinteles, alba, poate chiar alb lucios, in functie si de cat de mica/mare este bucataria.

Nu, Helmut, sunt convinsa ca nu va fi prea mult. O bucatarie nu este niciodata prea mare, iar combinatia de culori a finisajelor alese te obliga sa mergi pe un mobilier deschis. Si daca totusi crezi ca te-ai simti mai confortabil cu mai putine dulapuri albe, mergi pe varianta propusa de Claudia. Sunt sigura ca oricare dintre cele doua solutii va duce spre obtinerea unui rezultat de nota 10.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *