Categorii
Intrebari de la cititori

Cum scap de mirosul intepator din camere. De unde vine?

Buna ziua! As dori sa va cer sfatul intr-o situatie cu care ma confrunt. Am o pensiune construita acum 15 ani si intampin problema mirosului intepator in camera, de la umezeala cel mai probabil. Anul acesta doresc sa renovez totul si as vrea sa stiu care aste solutia tehnica corecta pentru a scapa de acest miros.


Camerele au in momentul acesta gresie montata direct peste placa armata. Sub placa este un strat de pietris pus direct pe umplutura de pamant din casete. Soclul este de 0,4-0,5 metri deasupra pamantului.
Va rog sa imi spuneti care este rezolvarea corecta a acestei situatii. Cu stima.

Intrebare de la Doru, pe adresa redactiei: Cum scap de mirosul intepator din camere. De unde vine?

4 răspunsuri la “Cum scap de mirosul intepator din camere. De unde vine?”

Este construita cumva din OSB? Daca da, atunci poate fi de la formolul din OSB care se degaja cativa ani, mai ales cand este umezeala. Posibil si de la vopseaua lavabila. Puteti da cu var aciolo unde se preteaza.

buna ziua
canalizarea pensiuni are aerisire?adica coloana de canalizare iese macar pina in pod?daca sistemul de canalizare nu este deschis de acolo vine mirosul puteti sa renovati si sa vopsiti nu veti scapa de el,presupun ca aveti un prister si ala neaerisit

Spunea cineva ca e posibil sa fie de la lavabila, folositi Aeria gold all-inclusive ,o lavabila non toxica si cu permeabilitate la vapori. Nu lasa miros de vopsea la aplicare si lasa peretele sa respire. Folositi eventual dezumidificatoare daca considerati ca umiditatea este mare

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema care mi se pare foarte ciudata.In camera fetitei se simte un miros urat intepator. Miros care apare doar noaptea spre dimineata. In timpul zilei nu se simte nimic. Spre dimineata mirosul dispare chiar fara sa aerisesc. Camera este foarte aerisita si aici ma refer la mobila, jucarii, etc.In restul casei nu se simte deloc acest miros.Daca era ceva stricat pe undeva trebuia sa se simta mirosul tot timpul. Daca ma poate ajuta cineva cu vreo solutie!?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *