Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc constructia casei in primavara 2018, D + P + M

Buna ziua. In primavara anului 2018 as dori sa incep constructia unei case cu urmatoarele suprafete: S desfasurata demisol = 45 mp, S desfasurata parter = 155 mp, S desfasurata mansarda = 105 mp. Casa este pe sistem D + P + M. Am nevoie de un pret estimativ al constructiei (manopera) la rosu si/sau la cheie. Eventual si materiale.


Intrebare de la Dumitru, pe adresa redactiei: Doresc constructia casei in primavara 2018, D + P + M.

14 răspunsuri la “Doresc constructia casei in primavara 2018, D + P + M”

buna ziua.orientativ preturile sunt urmatoarele,la manopera la rosu.in cazul firmelor care lucreaza cu oameni angajati,care emit factura si garantie pe lucrare,pretul este de 50 euro/m.p. de suprafata desfasurata.in cazul dumneavoastra avem o suprafata de 45 mp + 155 mp + 105 mp = 305 mp.manopera va fi de 305 mp x 50 euro/mp = 15250,00 euro.in cazul „ilegalistilor”,a echipelor care lucreaza la negru,fara oameni angajati,fara sa emita facturi si garantie,a celor care violeaza financiar aceasta tara,veti obtine un pret la jumatate,undeva la 25 euro/m.p. de suprafata desfasurata,cu riscurile de rigoare.un sfat.feriti-va de echipele care vin de peste mari si tari si lucreaza la preturi mai mici decat localnicii.teapa e asigurata.

Domnule Daniel, daca mergeti pe sistemul de calcul la mp a cheltuielilor de executie cred ca, va inselati la calculul suprafetei pentru mansarda, in sensul ca pierdeti din vedere 50mp, pe care eventual ii puteti reduce cu 25-75% functie de complexitatea mansardei.
Un alt sistem de calcul ar fi:
-suprafata subsolului sub grinzi,45mp
-suprafata parterului sub grinzi,155mp
-acoperisul cu tot cu eventuale terase, 155mp
Altfel nu iesiti la vopsea in conditiile de care faceti vorbire

Bună ziua. Dacă mai este valabil anunțul aș vrea să vă fac o oferta cu COFRAJE le și popici mei și sa va fasorez fierul la fata locului cu masina industriala în jur la 39 euro pe m2.dețin firma cu toți muncitori angajați. Se pot vedea lucrări realizate. Informati la tel.0756704714 sau trimiteți mi planurile sa va fac o oferta detaliata pe adresa :lazarhodoroga 14@gmail.com. Cu respect Lazar.

Prețul la rosu 40-45 €mp și finisajul 60-70 €mp pt un calcul exact pt lucrare trimiteți proiectul la adresa de mail cornelfota76@gmail.com lucrări de referință va pot arata la Păltiniș finisata și la Cisnădioara la rosu cu posibilitatea de a discuta cu beneficiarii va mulțumesc frumos va las și un nr de tel 0765894924.

Cite firme dau teapa se inbogatesc pe spatele unor ca mine carora le dau preturi de nimic si pe alea cu greu le dau se vaita ca nau bani ca au firma si eu dak nam oare nu pot sa fak o casa fara firma sa iau mai putin sa nu mai cistigi tu ca firma ba da pot si garantez ca o fak asa cum scrie la carte fara firma, cu bani luati pe etape

Buna ziua. A contruit cineva cu caramida CEMACON EC 44 SUPER TH? Chiar nu mai este necesara izolatia exterioara cu polistiren? M-ar interesa si costurile fata de porotherm + izolatie polistiren.Multumesc

Atentie!
Legea 10 implica si se aplica pentru firme atestate ( din 25 feb. 2018 conform art. 9 lit m. n. o ) A se citi cu atentie ! RTE , RTL angajati…Sa vad daca mai exista pret la mp / ron fara proiect tehnic de executie, nu PAC / DTAC in unele zone ale Romaniei?!!!!? Sa vedem ce pret au dirigintii de santier ,care reprezinta beneficiarul / investitorul s.am.d.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *