Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa construiesc casa, judetul Vaslui, demisol + parter

Bună ziua! Doresc sa construiesc o casa in judetul Vaslui, Demisol + Parter, Demisol 80 mp, Parter 100 mp (terenul este inclinat, doar partea din fata va fi demisol). Demisolul trebuie construit totul din beton armat, pana la cota 0 pereti + placa peste demisol sunt din beton armat. Peste parter planseu din lemn. Pod mansardat. Cat ma costa constructia acestei case? Astept oferte de la constructori! Multumesc, o zi buna!


Intrebare de la Emil, pe adresa redactiei: Doresc sa construiesc casa, judetul Vaslui, demisol + parter.

5 răspunsuri la “Doresc sa construiesc casa, judetul Vaslui, demisol + parter”

Buna ziua.
Poate ar trebui sa defalcati constructia . Cine este specializat si are logistica pentru zidarie , sa constitue prima etapa si cine este specializat pe lemn , sa faca urmatoarea etapa . Noi va putem realiza a doua etapa , chiar daca suntel la distanta . SUmtem specializati in structuri lemn . O parte din lucrarle noastre le puteti vedea pe magicconstruct ro .
Cu stima Gigi 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Da nu va suparati,pentru judetul Vaslui ce preturi sunt la mp temelie ,mp de zidarie cu BCA si mp pt acoperis ? Va rog postati un pret pentru manopera. O seara buna va dorim !

Bună seara. Prețul difera. Depinde de complecsitatea proiectului și modul de executare al lucrării (săpături, beton) 0751832546 facem un preț bun

pentru dna Elena preturile nu se fac in functie de zona,preturi de referinta 45,50 eoru mp construit la rosu,pret zidarie 120 ron,pret acoperis 50,60 ron mp acoperis dulgherie si mantaj tabla

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *