Categorii
Intrebari de la cititori

In primavara 2018 doresc sa construiesc casa Cluj, Salicea

Buna ziua, in primavara lui 2018 doresc sa construiesc o casa persoanala in satul Salicea, judetul Cluj. Casa are un subsol de 86 mp construiti (teren drept), parter 86 mp si etaj 86 mp. Va rog sa imi spuneti care sunt preturile pentru constructie la rosu cat si la cheie. Va multumesc!


Intrebare de la Calin, pe adresa redactiei: In primavara 2018 doresc sa construiesc casa Cluj, Salicea.

4 răspunsuri la “In primavara 2018 doresc sa construiesc casa Cluj, Salicea”

Un pret fix nu va poate da nimeni! Dar de referinta ar trebui sa luati pretul la rosu intre 175-200 euro / mp (material + manopera).

Stimate domnule Calin, pentru a va putea face un pret corect si o oferta personalizata, va rog sa imi scrieti pe adresa de E-mail daca aveti proiect, in ce stadiu sunteti cu obtinerea autorizatiilor/avizelor si sa imi transmiteti si unele date de contact. Adresa de E-mail pentru comunicari: constructii@yahoo.com

Bună ziua. As dori sa va fac o oferta cu toate COFRAJE le mele cu fierul sa- l prelucrez eu cu masina de fasonat la fata locului în jur la 14 500 euro cu tabla sau țiglă pusă. Puteti vedea lucrări realizate . Cu incepere cel mai devreme de la 1 februarie .pot sa o termin în jur la 5 săptămâni în funcție de timp.informați la tel.0756704714.
Echipa fără sa consume alcool.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *