Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Izolarea corecta a parterului, parchetul s-a umflat de la umezeala


Buna dimineata, doresc amenajarea livingului (locuiesc la curte) si pentru ca nu stiu sigur daca constructorul a urmat recomandarile din proiect pentru izolarea corecta a parterului (este foarte multa umezeala totusi, in 2 dormitoare parchetul s-a umflat si la baza de la tocul usilor s-a inchis culoarea din cauza umezelii), doresc sa pun in living peste sapa un strat de polistiren extrudat de 2 cm, sa turnam o sapa egalizatoare si dupa aceea batut parchetul, credeti ca este corect?


Intrebare de la Maria, pe adresa redactiei: Izolarea corecta a parterului, parchetul s-a umflat de la umezeala.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Dan in octombrie 22nd, 2017

Mai corect ar fi sa spargeti sapa actuală si atunci sa efectuati cele enumerate de dvs.
Ati menționat de tocul usi, daca vreti sa nu taiati si din toc+foaia de usa, spargeti actuala sapa si doar atunci continuati cu polistiren si sapa finala.

Artigiano Marmo in octombrie 22nd, 2017

Buna ziua.Aveti probleme serioase cu hidroizolatie din pardoseala.Eu sunt pregătit profesional in acest domeniu de aceea am rugamintea sa purtam o discutie tel.oricand doriti.Fiecare dintre operatii hidro sau termo ,au in rol important.Încercați sa nu luati in considerare decat informatiile profesionale altfel o sa va găsiți in aceeasi situație.Mob 0733355213 e mail artigianoconstruct@gmail.com.O zi buna.

ioan botosani in octombrie 22nd, 2017

sînt putine detalii ,sapa era uscată? peretii făra umezeală!hidroizolatie pe exterior, eventual drenaj, m-am confruntat cu aceasta problema dacă doriti tel 0755779604

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii