Categorii
Intrebari de la cititori

Masa si scaune turcoaz pentru o bucatarie alba moderna?

Buna! Am bucataria alba-alba si vreau sa-i dau o pata de culoare. M-am gandit ca ar da bine o masa turcoaz sau niste scaune. Imi place aceasta culoare, dar nu stiu unde si daca se gaseste asa ceva prin magazinele de la noi. Precizez ca bucataria e amenajata in stil modern. Puteti sa-mi recomandati ceva?


Intrebare de la Melania, pe adresa redactiei: Masa si scaune turcoaz pentru o bucatarie alba moderna?

2 răspunsuri la “Masa si scaune turcoaz pentru o bucatarie alba moderna?”

Buna, Melania!

Cred ca alegerea pe care ai facut-o (turcoaz) este una potrivita in combinatie cu alb. E adevarat ca albul poate fi asortat cu orice alta culoare, insa bucatariile amenajate in aceasta combinatie de culori sunt adesea extraordinar de frumoase si tonice.

Recomandarea mea este acest set de masa extensibila si scaune: emag.ro/masa-extensibila-bella-cu-4-scaune-maxinova-alb-8234/pd/DM33JNBBM/ Imi place designul scaunelor si faptul ca masa este extensibila. Sper sa-ti placa si tie 🙂

Buna!

Cred ca daca alegi o masa si scaune albe si le cumperi pernute si fata de masa turcoaz o sa poti sa schimbi culoarea de accent din cand in cand. Eu asa am facut in bucataria mea si cam o data pe an schimb culoarea, am avut si vernil si rosu si acum am gri cu mov.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *