Categorii
Intrebari de la cititori

Oferta pret construire vila Bucuresti, Doi Cocosi, teren in panta

Buna ziua. As dori o oferta de pret pentru construirea unei vile in Bucuresti, Doi Cocosi (la rosu – manopera + materiale) din caramida cu Sp + P + 1 + anexa, fundatia 1,1 m si centura casa 0,7 m cu placa beton pe etaj, acoperis in 4 ape. Sp = beci sub bucatarie – 12 mp utili.


Parter = 80 mp construiti – baie, hol cu casa scarii, bucatarie, living, terasa in fata 6,5 mp, terasa in spate 8.5 mp. Etaj = 80 mp construiti – baie, hol cu casa scarii, 3 dormitoare si terasa de 8.5 mp
anexa lipita de casa din care se coboara in beci – 10 mp – acoperis intr-o apa. Terenul este putin in panta – o diferenta de 20 cm mai putin in spate (zona beciului) fata de fata. Terenul pentru constructie este in zona Doi Cocosi, Bucuresti. Multumesc.

Intrebare de la Madalina, pe adresa redactiei: Oferta pret construire vila Bucuresti, Doi Cocosi, teren in panta.

8 răspunsuri la “Oferta pret construire vila Bucuresti, Doi Cocosi, teren in panta”

sanatate buna ! suntem din maramures , lucram peste tot in tara ( unde suntem chemati ) , suntem o echipa ce lucreaza impreune de ani multi . pentru a va putea spune mai multe in legatura cu pretul manoperei casei dv va rog sa mi trimiteti proiectul casei pe adresa pavelescunapoleon@gmail.com sau sunati ma la 0741 783 151 . noroc bun !

Buna ziua !
Cu toate detaliile date de dumneavoastra nu va pot spune pe loc un pret deoarece pretul poate varia in functie de materialele pe care proiectantul le dispune in proiect. Va rog a ne trimite planurile de rezistanta si arhitectura pentru a le analiza si a face o oferta de pret. Este destul de greu de dat preturi fara baza unui proiect. Va rog a ma contacta pentru mai multe detalii. Va multumesc!
Cu respect,
Inginer Antonescu Florian
0729.752.455
nk.companysrl@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *