Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte casa P + E, Cluj – Napoca, am planuri nivel si fatada

Buna ziua. As dori oferte pentru constructia unei case la rosu si gri (separate) pentru o casa P + E in suprafata de 275 mp construiti in Cluj-Napoca. Dispun momentan de planurile pe nivel si fatade. Alte detalii:


Amprenta la sol aproximativ 10 x 13 m. Fundatie grosime 0.5m, adancime 1.8m. Intrare split level – jumatate din parter va fi in pamant, prin urmare jumatate va fi zidit cu caramadia, restul din beton (inaltime de la fundatie aproximativ 2.5m). Parter format din (util): spatiu tehnic 14 mp, baie 5 mp, bucatarie 20 mp, casa scarii + hol 20 mp, living 46 mp. Inaltime: 3.15 metri pana la planseul dala de grosime 30 cm. Terasa 36 mp.

Etaj format din (util): intrare 6.5 mp, hol 10 mp, baie 7.5 mp, baie 9.7 mp, dormitor matrimonial 22 mp, dressing 9.7 mp, baie 9.7 mp, dormitor 2: 19 mp, dormitor 3: 20 mp. Logie cu acces din dormitor matrimonial: 13 mp. Casa are acoperis in 4 ape. Materiale: caramida cemacon, izolatie cu vata bazaltica 10cm, hidroizolatie de calitate superioara. Pot furniza planurile casei si randari de exterior. Va multumesc!

Intrebare de la Cristian, pe adresa redactiei: Oferte casa P + E, Cluj – Napoca, am planuri nivel si fatada.

8 răspunsuri la “Oferte casa P + E, Cluj – Napoca, am planuri nivel si fatada”

Pentru a va putea face o oferta personalizatam cu un pret corect cat mai aproape de realitate, va rog sa imi trimiteti planurile si eventualele randari pe adresa de E-mail: constructii@yahoo.com. De asemenea va rog sa imi spuneti cand v-ati planificat sa incepeti lucrarile. Multumesc.

Buna ziua dle Cristian,

pt oferta constructie pe structura de lemn KVH (import Germania – cu certificare CE pt constructia de case) puteti sa ne trimiteti planurile la adresa vanzari@casecalduroase.ro
avem prezentat sistemul constructiv.

Pentru izolare interioara la acoperis va recomandam izolarea premium cu material ecologic – Celuloza import Austria sau Germania.

Pentru detalii va stau la dispozitie.

Cu stima,
Calin Cincean
0721-956688

Buna ziua ,daca doriti o colaborare serioasa si sincera ,va stam la dispozitie .Pentru mai multe detalii discutam la telefon 0745558307

Buna seara, sunt de la Bistrita daca imi lasati un nr de telefon va pot contacta si sa stabilim.anumite lucruri pt a putea face o oferta de pret sau daca doriti ma gasiti la nr de tel. 0755495123
Cu respect Ovidiu

35 euro metru patrat la rosu , oferim garantie intre 3-5 ani , mai multe detalii la telefon : 0767911542

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *