Categorii
Intrebari de la cititori

Rog urgent, recomandare centrala pe gaze de apartament

Va salut. Va rog sa imi recomandati cat se poate de urgent ce centrala pe gaze sa cumpar pentru un apartament de 60 mp, 3 camere, etaj 2 din 8. Multumesc mult!


Intrebare de la Marcel, pe adresa redactiei: Rog urgent, recomandare centrala pe gaze de apartament.

6 răspunsuri la “Rog urgent, recomandare centrala pe gaze de apartament”

Noi ne-am montat saptamana trecuta aceasta centrala la recomandarea unui prieten instalator cu state vechi: emag.ro/pachet-economic-centrala-termica-in-condensare-ariston-clas-one-24-eu-24-kw-kit-evacuare-gaze-arse-si-termostat-programabil-wireless-salus-t105rf-incluse-87890900/pd/DZ7SKNBBM/ In cartea tehnica scrie ca poate incalzi pana la 160 mp, apartamentul nostru are 90 mp, ceea ce inseamna ca centrala nu va depune un efort prea mare pentru incalzirea inregului apartament. Banuiesc ca o puteti cumpara si dvs, am inteles ca centralele Ariston sunt bune, iar aceasta are si un termostat wireless programabil, doar ca n-am avut inca ocazia sa inteleg exact cum functioneaza si oricu acest aspect cade in sarcina sotului. Nu stiu ce sa va mai zic, e clasa A si sper sa fie intr-adevar economica, la ce cresteri de preturi se tot anunta…

Salut!

Folosesc din iarna trecuta aceasta centrala termica Bosch: emag.ro/centrala-termica-murala-cu-condensare-bosch-condens-2000-w-zwb24-1re-gaz-24-kw-schimbator-de-caldura-bitermic-afisaj-lcd-7736900629/pd/DLYN72BBM/ si nu am ce sa-i reprosez. Pe langa ca e silentioasa, economica si da randament este prevazuta c functie de blocare pentru siguranta copiilor. Eu am doi gemeni si e dezastru cand scapa pe langa orice fel de butoane, asa ca chiar am cautat un model care sa-mi asigure linistea din punctul asta de vedere. Nu e scumpa si cand am cumparat-o eu a venit cu garantie de 5 ani. Nu e putin lucru in zilele noastre.

Multa sanatate!

Recomandarea mea este Vaillant,sunt super multumita ,dar instalarea sa o faci cu profesionisti ,adica sa ai garantia si intretinerea tot de la ei.

buna ziua
centralele vindute prin emag indiferent de producator au un mare defect,intretinerea si depanarea sint facute de terti cu care emag are contract si pe care ii doare la banana ca tie ti-a crapat centrala ,cumpara de la magazine specializate care au si echipa de service, alege intre vaillant,bosch,saunie duval,etc observi ca ocolesc italienele,nu m-au convins am montat vre-o 7 bereta ciao pe vremea cind au aparut si 4 au crapat in primi 5 ani de atunci doar nemtesti

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *