Categorii
Intrebari de la cititori

S-a crapat un perete al casei, pe orizontala. Ce sa fac?

Salut, am o casa de 12/8 m. Un perete care este spre vale, de lungime 12 metri, a crapat pe orizontala in jumatate. Partea de jos fata de crapatura este in afara si se departeaza de podea. Ce sa fac ca sa-l opresc? Ajutor, va rog.


Intrebare de la Igor, pe adresa redactiei: S-a crapat un perete al casei, pe orizontala. Ce sa fac?

3 răspunsuri la “S-a crapat un perete al casei, pe orizontala. Ce sa fac?”

Daca stii cine sunt proiectant si constructor, i-i contactezi de urgenta. Daca nu intra pe isc.ro si cauta un expert tehnic autorizat, sa constate situatia si sa recomande o solutie avizata. Listele de la isc sunt pe judete si cu datele de contact ale expertilor.Bafta!

Deci este clar ca a cedat fundarea , antrenata de teren . Probabil o sa aveti costuri mari de stabilizate . Trebuie sa luati in calcul si varianta unui perete pe structura de lemn tip fraiming , pentru a usura sarcina pe fundare .
Nu va asteptati ca cineva sa va ajute . o sa vedeti ca fiecare va incerca sa va jupoaie . Probabil ca prima vina va fi data pe studiul geo ( daca exista )
Va doresc succes .

Cel mai sigur e sa te muti din aceasta casa! Nu prezinta garantie! Ai nevoie de consolidarea casei! ATENTIE! Se face doar cu AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *