Categorii
Intrebari de la cititori

Boilere pe lemne pentru apa calda menajera?

Buna seara! Abia anul acesta am reusit sa facem si o camera de baie in casa bunicilor mei si nu suntem prea siguri ce solutie sa adoptam pentru apa calda menajera. Am auzit ca exista un fel de boilere pe lemne care functioneaza si ca o soba, ceea ce le-ar conveni mai mult bunicilor mei. Dar nu am vrea sa cumparam un boiler artizanal, asa ca va rog sa ne ajutati cu niste recomandari de firme, importatori sau producatori.


Intrebare de la Sandel, pe adresa redactiei: Boilere pe lemne pentru apa calda menajera?

3 răspunsuri la “Boilere pe lemne pentru apa calda menajera?”

Am avut boiler pe lemne confectionat artizanal si apoi unul din comert …am renuntat si mai eficient cred ca este un boiler isntant pe gpl…eu asta as recomanda ….Lemnele sunt scumpe , nu ai apa calda nonstop , miros , mizerie ..acste sunt motivele .

Am avut boilere pe lemne, nici nu erau asa de performante ca cele de acum din comert,daca se incalzeau seara (cu mentinerea focului pentru necesarul de apa baie la toti membrii familiei) ce ramanea in cazan/boiler era calda/calduta si a doua zi dimineata.
Acum in comert se gasesc boilere/cazane cu focar pe lemne/carbuni,performante, sunt izolate termic, au un aspect placut si nu sunt nici exagerat de scumpe. Le gasiti la toate magazinele cu produse similare (de incalzire sau de preparare apa calda): DEDEMAN, LEROI MERLIN, BRICO DEPOT, HORNBANC, PRAKTKER, ROMSTAL, se gasesc si online,etc. Trebui sa aveti in grija faptul ca daca nu se locuieste permanent in casa, exista pericolul sa inghete atat boilerul cat si celelalte instalatii sanitare si sa crape: conducte, sifoane, robineti,etc. SUCCES!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *