Categorii
Intrebari de la cititori

Casa cu mansarda in judetul Dambovita cu 60000 euro?

Buna ziua, as dori sa construiesc o casa cu mansarda in judetul Dambovita, vreau sa ma apuc de constructie la primavara. Detin un teren nivelat 14 m × 50 m. Amprenta casei as vrea sa fie undeva la 70 m2, nu am un proiect deocamdata dar as dori sa stiu un pret la cheie daca se poate, cu finisaje medii si cu firma daca se poate. As avea un buget de 50-60.000 maxim, se poate realiza? Stima.


Intrebare de la Adrian, pe adresa redactiei: Casa cu mansarda in judetul Dambovita cu 60000 euro?

8 răspunsuri la “Casa cu mansarda in judetul Dambovita cu 60000 euro?”

BUNA ZIUA
Pt proiectare-executie-costuri-renovari , case-vile-pensiuni-etc , la rosu sau cheie , cu materialele noastre sau ale clientului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie
STIMA

Buna ziua
Noi va putem construi casa la suma de 58.000€ la cheie . Cu cărămida porotherm , învelitoare țigla , încălzire in pardoseala , izolație de 10-12 cm pe exterior , instalație electrică inteligenta , geamuri cu o izolație ridicată . ETC.

Dacă doriți o colaborare , ne puteți contacta , suntem o firma de constructi si amenajări interioare cu calitate superioară.
Este recomandata si colaborarea cu arhitectul in sine ,.

Constro93@gmail.com

Firma din Targoviste, cu personal calificat, scoliti, inainte de 1989, inclusiv RTE si diriginte propriu angajat.
Executam lucrarea, la rosu sau la cheie, cu garantie, pe baza de contract.
Va invitam sa vedeti lucrari executate sau in curs de executie.
Contact 0727344251.
Va sfatuiesc sa va feriti de caramida POROTERM, veti avea multe neajunsuri(pierderi prin spargere, nu este portanta, diblurile termoizolatiei nu se pot ancora bine, infiltratii de apa sau condens, este necesata tencuiala exterioara).

Buna ziua,suntem de la Bistrita Nasaud pt constructiela rosu cu o amprenta la sol de 70 mp parter +mansarda iar aici includem finisajele insemnand tencuiala interioara turnare sape izolat exterior la un pret doar manopera 20000 euro materialele le oferiti dumneavoastra ptca dumneavastra stiti cat dispuneti si utilajele la fel .pt alte detalii 0755495123

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *