Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce ma sfatuiti sa fac la un taluz de teren din curte?


Buna. Ce ma sfatuiti sa fac la un taluz de teren, in curte am un taluz de teren de vreo 4 m inaltime, terenul e stabil nu aluneca, dar e inestetic si la ploi vine mazga de pamant cu apa in cute. Ce ma sfatuiti sa fac? Lasand de o parte zid tinand cont ca ar trebui foarte inalt. Multumesc.


Intrebare de la Razvan, pe adresa redactiei: Ce ma sfatuiti sa fac la un taluz de teren din curte?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Autor |

Comentarii

Silviu in noiembrie 21st, 2017

sînt mai multe soluții (un zid de sprijin suplu, elastic- cu drenaj și barbacane), geogrile sau cea mai bună soluție ar putea fi plasa pentru stabilizarea taluzului care se înierbează ulterior.

0745819562
ingsilviuardelean@gmail.com

daniela in noiembrie 21st, 2017

buna ziua,

puteti face un fel de …gabion(dati cautare pe google ,sau ,,model de gard din pietre,,) de 60 sau 70 cm inaltime si nu mai lat de 6-7 cm ,este estetic si il puteti face singur cu costuri mici,pe partea din interior puneti folie antiburuian pt ca altfel vor creste balariile printre pietre,inainte de asta ati putea sa-l…terasati si sa plantati flori si se va vedea ca un deal de flori,folositi-va imaginatia …puteti planta flori cataratoare care sa-l ,,imbrace,, si in rest iarba,puteti face ronduri de flori mici si multicolore…

Ion in noiembrie 21st, 2017

Buna ziua

Parerea mea e k trebuie lasat unde e si amenajat cu arbusti de diverse culori flori si cateva pietre de munte cu trepte din crengi de lemn si o sa arate superb .

Cu stima

Ion

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii