Categorii
Intrebari de la cititori

Ce ma sfatuiti sa fac la un taluz de teren din curte?

Buna. Ce ma sfatuiti sa fac la un taluz de teren, in curte am un taluz de teren de vreo 4 m inaltime, terenul e stabil nu aluneca, dar e inestetic si la ploi vine mazga de pamant cu apa in cute. Ce ma sfatuiti sa fac? Lasand de o parte zid tinand cont ca ar trebui foarte inalt. Multumesc.


Intrebare de la Razvan, pe adresa redactiei: Ce ma sfatuiti sa fac la un taluz de teren din curte?

3 răspunsuri la “Ce ma sfatuiti sa fac la un taluz de teren din curte?”

sînt mai multe soluții (un zid de sprijin suplu, elastic- cu drenaj și barbacane), geogrile sau cea mai bună soluție ar putea fi plasa pentru stabilizarea taluzului care se înierbează ulterior.

0745819562
ingsilviuardelean@gmail.com

buna ziua,

puteti face un fel de …gabion(dati cautare pe google ,sau ,,model de gard din pietre,,) de 60 sau 70 cm inaltime si nu mai lat de 6-7 cm ,este estetic si il puteti face singur cu costuri mici,pe partea din interior puneti folie antiburuian pt ca altfel vor creste balariile printre pietre,inainte de asta ati putea sa-l…terasati si sa plantati flori si se va vedea ca un deal de flori,folositi-va imaginatia …puteti planta flori cataratoare care sa-l ,,imbrace,, si in rest iarba,puteti face ronduri de flori mici si multicolore…

Buna ziua

Parerea mea e k trebuie lasat unde e si amenajat cu arbusti de diverse culori flori si cateva pietre de munte cu trepte din crengi de lemn si o sa arate superb .

Cu stima

Ion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *