Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa cu subsol cu garaj in Cluj, pret la rosu

Buna ziua. Doresc sa construiesc o casa in Dezmir, judet Cluj. Casa are subsol (garaj si beci), parter 70 mp, etaj 70 mp. As dori un pret la rosu care include materiale si manopera. Va multumesc mult.


Intrebare de la Ioan, pe adresa redactiei: Constructie casa cu subsol cu garaj in Cluj, pret la rosu.

8 răspunsuri la “Constructie casa cu subsol cu garaj in Cluj, pret la rosu”

As vrea sa construiesc o casa la tara si nu sunt hotarat din ce sa fac zidaria, din caramida,BCA, lemn,etc. Care sunt avantajele si dezavantajele diferitelor tipuri de zidarie? Ma puteti ajuta? Multumesc!

Buna seara , acesta este nr de tel la care ma puteti contacta 0755495123 sau la adresa de email ovidiusingeorzan@yahoo.com pret nu pot sa va spun cunoscand detalii asa de putine dar in baza unui plan va pot spune exact pretu materialelor in functie sinde cat sunteti dispus sa investiti sunt de la Bistrita putem stabili si o intalnire daca doriti ii mai simplu de stabilit anumite detalii cu respect Ovidiu si Sarbatori fericite !

noroc si sanatate ! pot sa va fac o oferta de pret ( doar manopera , fiindca nu dispun de foarte mari resurse ) daca imi veti trimite proiectul casei pe adresa pavelescunapoleon@gmail.com pana cel tarziu la sfarsitul lunii ianuarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *