Categorii
Intrebari de la cititori

Cum amenajez dormitorul de 4 pe 3 cu spatiu depozitare haine?

Cum as putea amenaja un dormitor mic, de aproximativ 4 m lungime si 3 m latime, avand in vedere ca doresc sa am spatiu si pentru depozitarea hainelor? Mentionez ca geamul se afla pe latimea camerei, iar usa pe lungimea camerei, apropiata de geam. Va multumesc.


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Cum amenajez dormitorul de 4 pe 3 cu spatiu depozitare haine?

2 răspunsuri la “Cum amenajez dormitorul de 4 pe 3 cu spatiu depozitare haine?”

Buna Andreea!
Si eu am un dormitor tot de 4 pe 3. Eu personal vad asa amenajarea. Patul sa fie de 160/200 si neaparat cu picioare ca sa dea impresia de spatiu si camera aerisita. Cred ca patul este suficient de mare astfel incat camera sa fie aerisita si sa-ti incapa si 2 noptiere frumoase care sa-ti dea personalitate camerei.In fata patului iti raman 2 metri (lungimea ai spus ca este de 4 metri iar patul are 2 m lungime) si poti face un dulap cu usi glisante pana in tavan cu oglinzi aplicate sau fara dupa preferinte, eu personal nu sunt de acord cu oglinzile in dormitor, mi se par obositoare, insa pot fi frumoase si iti pot da impresia de spatiu.Cred ca niste poze ne-ar ajuta mai bine sa ne dam seama unde vine usa si geamul.Pe noptiere neaparat 2 veioze asortate, o lustra frumoasa, draperii asortate, depinde la ce culori te-ai gandit.Si cam atat cred eu ca e suficient pentru un dormitor.Sa ai inspiratie!

Buna, Andreea!

Perfect de acord cu tot ce a spus Ani. Insa daca vrei sa ne trimiti cateva imagini si eventual o schita a dormitorului tau, le poti trimite la andrei@casadex.ro 🙂 Vom reveni si cu alte pareri si sugestii dupa ce le vom atasa mai jos, intr-un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *