Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum calculez ce volum de apa intra in 10 calorifere?


Ce volum de apa intra in 10 calorifere Mastas duble de 600 pe 100? Cum se face calculul de necesar de apa la radiatoare? Multumesc.


Intrebare de la Ioan, pe adresa redactiei: Cum calculez ce volum de apa intra in 10 calorifere?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Valentin in noiembrie 3rd, 2017

Un calcul aproximativ ar fi 10-12 litri pe calorifer.Ma gandesc ca nu aveti nevoie de o valoare foarte exacta.Pentru conducte,tevi sau cum vreti sa le denumiti,mai puteti calcula 120-200 ml pe metru deci probabil inca 20 litri.Daca caloriferele sant simple adica au o singura parte,nu stiu exact cum sa va explic,intra mai putin.Probabil doriti sa introduceti antigel in instalatie,deci intre 100 si 150 litri fara centrala.

Valentin

Stefan 51 in noiembrie 3rd, 2017

radiatoarele au o fisa tehnica unde este specificat volumul,tevile sint de mai multe dimensiuni 2 deti nu ajung nici la 1m de teava de 15 daramite la mai mari,da daca v-a placut matematica la scoala volumul cilindrului va ajuta sa rezolvati problema

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii