Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Doresc ca mobila in bucatarie sa fie o culoare aprinsa. Sugestii?


Buna ziua. As avea si eu nevoie de un sfat pentru amenajarea unei bucatarii de 9 mp. Faianta este bej cu un model cu o nuanta mai pronuntata, iar gresia cam la fel in acelasi ton. Pentru culoarea peretilor ne gandisem la un galben citrin, iar problema o avem la mobila. Am vrea ca mobila sa fie vedeta, cu o culoare aprinsa, dar nu ne putem decide. Astept sugestii / sfaturi de la dvs. Multumesc frumos.


Intrebare de la Ramona, pe adresa redactiei: Doresc ca mobila in bucatarie sa fie o culoare aprinsa. Sugestii?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in noiembrie 30th, 2017

Buna, Ramona!

Nu vreau sa te mint, dar mie, una, nu-mi suna prea bine combinatia de faianta bej cu model, pereti galben citrin si o mobila intr-o culoare aprinsa. As fi vazut diferit lucrurile daca gresia si faianta ar fi fost albe, crem… mai neutre. Ca idee insa, galbenul arata bine in combinatie cu verde fistic, cu bleul (suprafata lucioasa), cu movul sau cu violetul, de pilda. Si daca ar fi sa aleg totusi o varianta la solicitarea ta, as alege mobila intr-un bleu luminos, din mdf lucios, cu design modern. Cred ca aceasta culoare ar fi destul de pronuntata si ar arata bine atat in combinatie cu faianta si gresia bej, cat si cu peretii galbeni.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii