Categorii
Intrebari de la cititori

In dining este mai frig cu 2 grade iarna, cum rezolv?

Buna ziua. Am o camera dining cu inaltimea de 6 m care comunica cu livingul printr-o arcada fara usa si cu bucataria printr-o arcada (gen geam) fara geam, iar la nivelul etajului de la casa, acest dining comunica cu holul de la etaj printr-un spatiu deschis in forma de trapez – fara geam.


Acest dining este foarte luminos, are multe geamuri la parter dar pe timp de iarna e cu 2 grade mai frig decat in living si se simt puternic curenti de aer rece. Intrebarea mea este: ce ar fi mai util, sa astup comunicarea cu bucataria si etajul printr-un geam sau sa pun usa intre living si dining? As vrea sa-l folosesc si pe timp de iarna. Multumesc.

Intrebare de la Rodica, pe adresa redactiei: In dining este mai frig cu 2 grade iarna, cum rezolv?

2 răspunsuri la “In dining este mai frig cu 2 grade iarna, cum rezolv?”

Sarut mana! Orice sursa de incalzire pe care o vei folosi va consuma destul de mult din cauza ca incaperea are multe deschideri si aerul circula mereu, caldura urcand mereu in sus. Daca nu vreti sa inchideti diningul ati putea incerca un calorifer gen panou radiant ca acesta: emag.ro/panou-radiant-zobo-zb-ie32-cu-putere-de-3200-w-cadou-termometru-digital-cu-hidrometru-zb-ie32-1/pd/D6CBLNBBM/ Eu am montat unul la mine pe terasa pe care o inchid iarna cu rulouri de plastic speciale si e foarte eficient. Va recomand sa-l montati in zona in care stati mai des atunci cand va aflati in dining. De exemplu eu l-am montat deasupra mesei din terasa si iarna putem sta afara la o cafea sau la un gratar. Un avantaj pe care il vad eu e ca nu-i trebuie mult timp sa incalzeasca locul, in 5 minute deja se simte bine Dar repet, eu l-am montat deasupra mesei si el da caldura in jos, ceea ce cred eu conteaza foarte mult.

Va doresc succes!

buna ziua
informatiile pe care le dati sint cam subtiri
ar fi bine de stiut sursa de incalzire unde e localizata adica radiatorul-le se pot suplimenta? acele multe geamuri sint pina jos sau au parapet?daca au macar 20cm se poate monta radiator in plinta care genereaza o perdea de aer cald in fata geamurilor sa nu mai aveti curentul de aer rece etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *