Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Mai este valabil proiectul casei facut in 2014?


Buna seara. Cat timp este valabil proiectul unei case? Proiectul si autorizatia de constructie a unei case il am din 2014 si as vrea la anul, in 2018, sa incep constructia. Ce acte imi trebuie?


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Mai este valabil proiectul casei facut in 2014?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Nicu in noiembrie 2nd, 2017

Proiectul nu are termen de valabilitate.
Autorizatia de constructie a expirat asa ca trebuie luate toate formalitatile de la inceput in vederea obtinerii unei noi autorizatii. Scos intai certificatul de urbanism si vazut ce avize se solicita acum. Se scot iar toate avizele; doar proiectul ramane.

Calin in noiembrie 3rd, 2017

Buna,
eu am autorizatie din ianuarie 2015 care expira in ianuarie 2018 cu posibilitate de prelungire un an, dar am auzit si de autorizatii valabile 2 ani cu prelungire alti 2. Depinde ce scria in autorizatia dumneavoastra. Proiectul este valabil nelimitat, puteti sa construiti si mai multe case pe acelasi proiect.
Pentru prelungire nu se mai plateste atat de mult ca la obtinerea unei noi autorizatii, cred ca doar avizele si ceva din costul total initial, depinde si de cat a mai ramas de construit.
Toate cele bune

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii