Categorii
Intrebari de la cititori

Masina spalat rufe cu uscator de la Electrolux, 7 kg?

Caut pareri si ajutor in cumpararea unei masini de spalat rufe cu uscator pentru ca am inchis in vara asta balconul si acum nu mai vreau sa usuc hainele in casa ca sa nu-mi mucegaiasca peretii. Vara e ok, ca am mereu ferestrele deschise, dar acum se face umezeala si aerul parca e mai rece din cauza asta.


M-am interesat si inclin spre un model de la Electrolux, cu spalare de 7 kg si capacitate uscare de 4 kg. Ce parere aveti si daca credeti ca alt model sau marca e mai buna va rog sa-mi spuneti. Nu am loc si pentru masina si uscator separat in baie, asa ca va rog sa nu-mi propuneti varianta asta. Va multumesc!

Intrebare de la Angelica, pe adresa redactiei: Masina spalat rufe cu uscator de la Electrolux, 7 kg?

2 răspunsuri la “Masina spalat rufe cu uscator de la Electrolux, 7 kg?”

Daca va referiti la aceasta masina de spalat cu uscator de la Electrolux: emag.ro/masina-de-spalat-rufe-cu-uscator-electrolux-spalare-8-kg-uscare-4-kg-1600-rpm-clasa-a-inverter-eww1685swd/pd/DQ06TYBBM/ alegerea este super. Nu mai stati pe ganduri!!! Eu o am de aproape un an si este mai mult decat am visat vreodata. Eu am unde sa intind rufele, dar cand ploua sau e foarte frig se usuca foarte greu si atunci ies din situatie cu masina. Am doi copii mici si am mereu nevoie de haine curate si uscate. A, era sa uit, are programe scurte care imi plac mult cand nu am haine foarte murdare, ci doar vreau sa le improspatez. Sper ca parerea mea sava fie de folos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *