Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Nu m-am hotarat la culoarea parchetului la parter


Buna ziua! Ma mut la casa noua si am nevoie de un sfat. La parter ma gandeam sa pun parchet laminat 11 mm oak sedan Megafloor MF4567 din hol pana in living. In bucatarie si baie, faianta si gresia au nuante de gri inchis si deschis iar scarile din living vor fi de culoare wenge cu balustrada din fier forjat iar geamurile sunt de culoare stejar inchis. La baia de la etaj, faianta cu gresia duc spre crem. La celelalte doua dormitoare nu m-am hotarat la parchet si nici la culoarea usilor in primul rand.


Intrebare de la Cristiana, pe adresa redactiei: Nu m-am hotarat la culoarea parchetului la parter.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in noiembrie 27th, 2017

Buna, Cristiana!

Incep cu culoarea usilor de interior: ce culoare vor avea usile de interior de la parter, aceeasi culoare trebuie aleasa si pentru cele de la etaj. Aceesi recomandare as face-o si pentru parchet, consider ca parchetul trebuie sa fie acelasi in toate incaperile unei case, la fel ca usile si tamplaria. N-am intalnit case cu tamplaria exterioara de la parter intr-o culoare si la etaj in alta culoare. Casa trebuie privita ca un tot unitar, iar finisajele contribuie din plin la crearea unitatii vizuale.

Sper ca raspunsul meu iti va fi de ajutor in luarea deciziei :)

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii