Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pe peretele exterior apar pete ca picaturile de apa


Buna ziua. Ma numesc Groza Ioan si sunt din Sf Gheorghe. As dori sa imi dati un sfat legat de urmatoarea problema: Pe peretele spre exterior al camerei au inceput sa apara unele pete ca niste picaturi de apa, dar nu sunt umede si care se extind formand pete mai mari. Nu au culoare ci sunt ca si cum ar fi picaturi de apa. Mentionez ca am geam termopan si aerisesc zilnic. Ce as putea sa fac sa dispara? Aceste puncte apar doar pe pereti spre exterior, in special in apropierea colturilor si muchiilor de zid. Multumesc anticipat pentru sprijin. Cu stima.


Intrebare de la Ioan, pe adresa redactiei: Pe peretele exterior apar pete ca picaturile de apa.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Silviu in noiembrie 23rd, 2017

nu vreau să zic ca 100% asta ar fi problema dar spunînd că apar la colțuri sau muchii e posibil să fie vorba de o eroare de execuție astfel:
– in zonele cu barieră termică (grinzi, stîlpi, centuri, plăci, zone care nu sînt din cărămidă ca restul zidului, fiind din beton- cu alți coeficienți transfer termic, etc)se plachează de obicei cu polistiren extrudat (în cîmp, pe zid se pune expandat iar la stîlpi, grinzi se pune un extrudat sau o vată cu coeficient de transfer termic mai mare)… (sper că termoizolația e făcută pe exterior și nu pe pereții din interior).

0745819562
ingsilviuardelean@gmail.com

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii