Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pentru scurgerea apei pe terasa, cati cm trebuie inaltata la capatul opus?


Buna ziua. Am o terasa la bloc cu lungimea de 10 m si latimea de 4 m. Gura de scurgere este in capatul terasei pe lungimea de 10 m. Ce panta trebuie sa-i fac ca apa sa se scurga fara probleme si sa nu mai balteasca? Cu cati cm trebuie inaltata terasa la capatul opus capatului unde este scurgerea? Sper ca m-am facut intelesa. Multumesc si astept raspuns.


Intrebare de la Viorica, pe adresa redactiei: Pentru scurgerea apei pe terasa, cati cm trebuie inaltata la capatul opus?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

ID arhitectura&design in noiembrie 1st, 2017

Buna ziua. Pentru terase necirculabile (avand totusi o circulatie ocazionala de control si intretinere) – pante uzuale : intre 2% si 5% , dar nu mai putin de 1.5%. Deci pentru panta 2% se va urca pe lungimea unui metru cu 2 cm. In zona cea mai subtire, petonul de panta nu trebuie sa scada sub grosimea de 5 cm.

vili in noiembrie 2nd, 2017

intre 4 si 6 cm este suficient

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii