Categorii
Intrebari de la cititori

Probleme cu igrasia pe peretii cu tencuiala noua

Am probleme cu igrasia pe pereti. Nu inteleg de ce, daca e tencuiala noua, imi trag peretii. Am in casa numai mucegai. Ce pot sa fac?


Intrebare de la Georgiana, pe adresa redactiei: Probleme cu igrasia pe peretii cu tencuiala noua.

5 răspunsuri la “Probleme cu igrasia pe peretii cu tencuiala noua”

dacă pereții sînt la parter este posibil ca umiditatea să urce prin fenomenul de capilaritate. (se cere o barieră de rupere a capilarității).
iar la pereți se pot trata cu substanțe antiigrasie sau substante care umplu porii, etc.

Soluția ideală dupa ce se știu toate problemele, se vizionează amplasamentul….

0745 819 562
ingsilviuardelean@gmail.com

Daca este casa veche si avea igrasie initial, nu functioneaza nicio varianta, mai mult de 5 ani, vor aparea probleme tot timpul. Exista totusi o tencuiala italiana speciala, facuta pentru aceste probleme, dar este scumpa. O alta varianta ar fi sa montati o incalzire prin plinta electrica, la baza peretelui, pentru a usca peretele si asa sa preveniti urcarea umezelii.

buna ziua
de unde stiti ca e igrasie?a fost si in vara?razuiti cu o moneda o palma de zugraveala si vedeti e umed peretele? daca nu e condens,e cu noroc daca da e igrasie,solutia cea mai simpla e sa bateti tabla intre caramizi cu o firma specializata

Pornind de la ideea ca tencuiala a fost aplicata pe peretii curati si uscati, e posibil ca sa nu se fi uscat complet. Sora mea a avut o astfel de problema cu un perete proaspat tencuit si care dadea catre exterior. In acea incapere era multa umiditate asa ca a aerisit mult si des, chiar si pe perioada iernii, a curat bine peretele cu solutie antiigrasie si a aplicat apoi Aeria Gold all-inclusive care are permeabilitate la vapori. In camera a incercat sa pastreze o temperatura constanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *