Categorii
Intrebari de la cititori

Se poate face subzidire din interiorul casei?

Buna. As vrea sa stiu daca nu se poate face subzidirea din interiorul casei si cu acoperisul deja pus. Problema noastra e ca am inceput renovarea casei bunicilor, o casa de chirpici dar in stare buna. Noi neavand habar in ale constructiei am angajat o firma (echipa) sa ne faca lucrarile necesare.


Am schimbat acoperisul insa nimeni nu ne-a zis de stalpi si centura asa ca nu le-am facut. Acum incep sa apara crapaturi pe pereti si mi-e frica de nu cumva sa fie din cauza asta. Ne-am gandit sa facem subzidirea din interiorul casei dar nu cred ca se poate. Ce sa facem? Va rog ajutati-ne! Multumesc.

Intrebare de la Johanna, pe adresa redactiei: Se poate face subzidire din interiorul casei?

6 răspunsuri la “Se poate face subzidire din interiorul casei?”

subzidire- adică consolidarea/ (subturnare beton) fundației… ( deși nu cred că cauza fisurării pereților ar fi tasarea inegală a fundației)

aveți fisuri în pereți, e posibil să trebuiască consolidați pereții- fiind din chirpici nu e chiar așa ușor de găsit soluții bune.

de curiozitate niște foto pe

ingsilviuardelean@gmail.com
0745819562

Buna seara
Find o casa de chirpici veche fisurile apar in mod frecvent deoareve aveasta nu are fundatie ci doar grinzi de lemn sau caramizi poate nici acestea . trebuie sapat lamga fundatie in 2-3 locuri si apoi gasita solutia .
Indicat ar fi armarea peretilor si tencuirea lor interior exterior .
Mult succes

Cu stima
Ion

Casă are o fundație foarte solida .O sa incercam armarea pereților și vom vedea.Va mulțumesc pentru sfaturi.!

Daca problema este tasarea inegală a fundației atunci ce sa facem?cum se poate repara aceasta problema.am zis că vom arma pereții dar am vrea sa rezolvăm și problema fundației.Dupa cum am spus aceasta e tare (e cu pietre și stânci mai mici în unele locuri…noi am verificat și chiar neam lovit de o astfel de stâncă…plus că bunicul încă trăiește și el ne-a explicat ,)adevărat că fundația e inegală.multumesc pentru răspunsuri!Cu stimă și respect Johanna.

Dati o detaliere despre chirpici . In unele zone casele din chirpici se fac si cu structura de lemn si daca se va inchide cu tensuiala pe ambele parti , riscul de distrugere a lemnului este mare . Daca sunt chirpici din pamant cu paie tio caramida , este in regula .
Cu stima Gigi 0722235456 office@constructii-caselemn.ro

dacă problema este tasarea inegală a fundațiilor trebuie consolidată fundația (se sapă în șah sub fundație și se toarnă beton).

Ideal e să vadă lucrarea un expert tehnic sau un inginer experimentat…

ingsilviuardelean@gmail.com
0745819562

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *