Se poate face subzidire din interiorul casei?

Buna. As vrea sa stiu daca nu se poate face subzidirea din interiorul casei si cu acoperisul deja pus. Problema noastra e ca am inceput renovarea casei bunicilor, o casa de chirpici dar in stare buna. Noi neavand habar in ale constructiei am angajat o firma (echipa) sa ne faca lucrarile necesare.


Am schimbat acoperisul insa nimeni nu ne-a zis de stalpi si centura asa ca nu le-am facut. Acum incep sa apara crapaturi pe pereti si mi-e frica de nu cumva sa fie din cauza asta. Ne-am gandit sa facem subzidirea din interiorul casei dar nu cred ca se poate. Ce sa facem? Va rog ajutati-ne! Multumesc.

Intrebare de la Johanna, pe adresa redactiei: Se poate face subzidire din interiorul casei?


6 comentarii la “Se poate face subzidire din interiorul casei?”

 1. subzidire- adică consolidarea/ (subturnare beton) fundației… ( deși nu cred că cauza fisurării pereților ar fi tasarea inegală a fundației)

  aveți fisuri în pereți, e posibil să trebuiască consolidați pereții- fiind din chirpici nu e chiar așa ușor de găsit soluții bune.

  de curiozitate niște foto pe

  ingsilviuardelean@gmail.com
  0745819562

 2. Buna seara
  Find o casa de chirpici veche fisurile apar in mod frecvent deoareve aveasta nu are fundatie ci doar grinzi de lemn sau caramizi poate nici acestea . trebuie sapat lamga fundatie in 2-3 locuri si apoi gasita solutia .
  Indicat ar fi armarea peretilor si tencuirea lor interior exterior .
  Mult succes

  Cu stima
  Ion

 3. Casă are o fundație foarte solida .O sa incercam armarea pereților și vom vedea.Va mulțumesc pentru sfaturi.!

 4. Daca problema este tasarea inegală a fundației atunci ce sa facem?cum se poate repara aceasta problema.am zis că vom arma pereții dar am vrea sa rezolvăm și problema fundației.Dupa cum am spus aceasta e tare (e cu pietre și stânci mai mici în unele locuri…noi am verificat și chiar neam lovit de o astfel de stâncă…plus că bunicul încă trăiește și el ne-a explicat ,)adevărat că fundația e inegală.multumesc pentru răspunsuri!Cu stimă și respect Johanna.

 5. Dati o detaliere despre chirpici . In unele zone casele din chirpici se fac si cu structura de lemn si daca se va inchide cu tensuiala pe ambele parti , riscul de distrugere a lemnului este mare . Daca sunt chirpici din pamant cu paie tio caramida , este in regula .
  Cu stima Gigi 0722235456 office@constructii-caselemn.ro

 6. dacă problema este tasarea inegală a fundațiilor trebuie consolidată fundația (se sapă în șah sub fundație și se toarnă beton).

  Ideal e să vadă lucrarea un expert tehnic sau un inginer experimentat…

  ingsilviuardelean@gmail.com
  0745819562

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.