Categorii
Intrebari de la cititori

Soba pe gaz, la butelie, ca sursa de incalzire?

Imi trebuie o sursa de incalzire locala, pentru o bucatarie care se afla intr-un spatiu construit in afara casei. Nu vreau calorifer electric, consuma mult, dar am auzit ca ar exista sobe pe gaz pe care le poti racorda la butelii. N-am vazut asa ceva in magazinele in care am fost si nici n-am reusit sa capat vreo recomandare sau vreo sugestie de unde as putea sa o cumpar. Am auzit ca sunt destul de ieftine si ca fac cald ca lumea. Bucataria mea are 12 mp. Astept pareri.


Intrebare de la Dragos, pe adresa redactiei: Soba pe gaz, la butelie, ca sursa de incalzire?

5 răspunsuri la “Soba pe gaz, la butelie, ca sursa de incalzire?”

O soba pe gaz am si eu in bucataria de vara si o folosesc toamna, cand sotia are de pus conserve pentru iarna, cand ne vin prieteni si nu avem destul loc in bucataria din casa sau nu vrem sa fumam in casa sau iarna, la transat porcul. Asa un model mi-am luat: emag.ro/soba-incalzire-pe-gaz-gpl-zilan-zln-8458-regulator-gaz-inclus-3-trepte-de-putere-a180-378/pd/DX2J72BBM/ Merge pe butelie si e ok. Mai sunt si incalzitoarele alea de terase dar mi s-au parut cam scumpe. Soba face fata si suntem foarte multumiti. Asa ca o recomand.

Salutare Dragos!

Eu am o soba pe lemne din fonta si captusita pe interior cu caramida este o placere deosebita.Spor

soba pe gaz se mai numeste si soba cu ardere catalitica sau ardere completa, are dezavantajul ca produce vapori de apa si chiar daca se numeste cu ardere catalitica scoate un miros apecific de accea trevuie aerisit spatiul din cand in cand iar consu,ul de butelie este mare, pe mine m-a tinut o butelie numai o saptamana si am folosit-o si noaptea pe treapta intai.

Multumesc pentru raspunsuri si promptitudine tuturor! O sa iau chiar soba recomandata de Gicu. Imi pare rau, dar nu vreau sa iau o soba la mana a doua, prefer una noua, cu garantie.

Dle Dumitru Popa, eu voi folosi soba aceasta intr-o bucatarie de vara cum ar veni adica nu in casa si nici nu stam in bucataria aceea mereu ci doar cand avem treaba, mai taiem niste paseri, mai punem niste conserve, din astea, cum zicea si domnul Gicu. Eu estimez ca n-o sa schimb butelia de gaz dupa fiecare pornire pentru ca n-o sa stam prea mult in bucataria aia.

Sanatate va doresc tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *