Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere culoare pereti hol, gresia e roz cu striatii albe?

Buna seara! Urmaresc cu interes articolele de pe site si sunt fascinata de acestea. Iar am nevoie de un sfat. Am gresia din hol roz cu striatii albe. Mobilierul va fi alb, iar plintele albe cu usi albe. Ce culoare sa vopsesc peretii din hol astfel incat sa para spatios, ca are marime medie spre mica holul.
Multumesc frumos!


Intrebare de la Larisa, pe adresa redactiei: Alegere culoare pereti hol, gresia e roz cu striatii albe?

4 răspunsuri la “Alegere culoare pereti hol, gresia e roz cu striatii albe?”

Buna din nou, Larisa!

Eu as alege un gri deschis sau un bej nude, culori care ar forma un contrast frumos cu rozul si cu albul pe care le ai deja. Pentru a lua mai usor o decizie iti recomand sa arunci o privire pe paletele cromatice prezentate in urmatoarele articole: https://www.casadex.ro/2015/09/alte-20-de-palete-cromatice-care-te-vor-ajuta-sa-ti-colorezi-frumos-casa/ si https://www.casadex.ro/2015/06/20-de-palete-cromatice-pentru-alegerea-culorilor-in-amenajarea-casei/ In galeriile foto ale articolelor sugerate vei gasi mai multe variante de asortare si combinare a rozului in amenajarea casei.

Buna Larisa!
Am vazut postarea ta.. eu mi-am vopsit peretii din camera cu un bej/crem iar tavanul alb. E un contrast ok si imi pare ca arata mai mare camera.. 🙂 si s-ar potrivi si cu gresia roz. Alte culori nu s-ar potrivi pentru ca ar iesi prea incarcat. Parerea mea..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *