Categorii
Intrebari de la cititori

Astept DTAC, caut echipa Prahova, casa 160 mp

Buna ziua. Caut o echipa din Prahova, zona Valenii de Munte – Fagetu pentru construirea unei case la rosu. Casa va fi P+1 mansardata si va avea aproximativ 160 mp. Am proiectul in faza de concept si astept sa fie gata DTAC. As dori sa incep constructia in primavara 2018. Astept oferte.


Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Astept DTAC, caut echipa Prahova, casa 160 mp.

12 răspunsuri la “Astept DTAC, caut echipa Prahova, casa 160 mp”

Buna ziua.
Pentru oferta certa de pret, astept proiectul pe adresa constructzece@gmail.com
Despre lucrare in general, putem vorbi la tel. 0770131648.
Cu respect.

CONSTRUCTORI DE CALITATE, EXECUTAM CASE LA ROSU 2018, IN MAI MULTE JUDETE.

Buna seara.

Pentru oferta/preț/manoperă execuție casa, proiect P+1 ( suprafața – 160m2 ) puteți lasă proiectul in faza finală pe adresa de email menționata mai jos.

Cu stimă: Marius (Construct)
Email: cennt2006@yahoo.com
Tel: 0742737334

Nu, un proiect DTAC nu este un proiect dupa care puteti executa ceva! Este o documentatie de autorizare, insa nu puteti executa dupa el/ea.
Daca nu ati fost inselat de proiectanti, sa va dea strict ce va trebuie pentru autorizatie, atunci mai trebuie sa asteptati pentru proiectul de executie de la inginerul de rezistenta. Daca ati fost inselat, trebuie sa platiti in plus proiectul sau sa va lasati inselat de catre constructori…

Nu cred ca se poate lasa inselat . In prahova ISC este foarte dur . Nu va putea demara lucrarea fara plan de executie si RTE.
Parerea mea este ca , dupa DTAC sa aleaga constructorul , care va trebui sa aiba un structurisc cu , care sa vorbeasca aceas limba . Exista tendinta ca structuristi sa supraevalueze . In felul acesta i-si reduc riscurile .
Eu cel putin asa procedez .
Va astept planurile pe office@constructii-caselemn.ro
Cu stima 0722235456

Daca nu ati gasit inca un constructor puteti trimite planurile la adresa ianconstruct@yahoo.com.pentru o oferta de pret pe manopera.Cum preturile nu prea difera de la o firma la alta sau de la o firma la meseriasii independenti ,cred ca ar trebui vazute lucrarile si parerile beneficiarilor la care s-a mai lucrat.
Tel.0722574328

Vreti o casa executata corect va recomand o echipa super cu ff multe case executate puteti merge sa vedeti mai multe case facute de ei nr de contact e 0722148503 alex .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *