Categorii
Intrebari de la cititori

Cat m-ar costa o casa de 12 mp x 8 mp, parter + mansarda?

Cat m-ar costa o casa de 12 mp pe 8 mp parter + mansarda, la parter un dormitor, o baie, bucatarie, o camaruta / debara si restul living, iar la mansarda 3 dormitoare, o baie si un dressing? Multumesc,
o zi buna!


Intrebare de la Mirela, pe adresa redactiei: Cat m-ar costa o casa de 12 mp x 8 mp, parter + mansarda?

9 răspunsuri la “Cat m-ar costa o casa de 12 mp x 8 mp, parter + mansarda?”

Buna ziua
Putem discuta cu mare placere despre lucrarea dumneavoastra la tel. 0770131648, urmind ca dupa ce veti detine un proiect, sa va pot prezenta o oferta realista de pret al manoperei.
Cu toata stima, constructzece@gmail.com
CONSTRUCTORI DE CALITATE, CONTRACTAM CONSTRUCTII DE CASE LA RORU- 2018, IN MAI MULTE JUDETE.

Salut
Dragi mei ,oriunde an lume, repet (an lume)construcțiile se plătesc la m2 ,o construcție la roșu an Romania nu se poate realiza sub 150e m2,
Ce e sub bani ăștia,nu e normal ,ori nu se pune fier corespunzător,ori nu se pune beton, nu va anbatati cu apa de ploaie, Da sânt lucrări care prețul e mai mare din cauza dificultăți terenului dar asta nu va ridica mult prețul
Sper că acest subiect a lămurit câteva probleme de preț și sper să anvete un pic de meserie și uni din competitori mei
Va salut domnilor

Buna ziua ! Ceea ce doriti dumneavoastra se evaluează pe baza unui proiect. Contactați-ma pentru a discuta la telefon mai multe informatii si detalii. Va pot ajuta atât cu execuția cât și cu proiectul clădirii. Va multumesc!
Inginer Antonescu Florian 0729752455

Buna ziua.
De acord cu ,, constructor” .Nimeni nu are vre-un iepure in joben .Tot ce inseamna sub pretul minim de executie , inseamna non-calitate .
Ma uit cum se da preturi fara sa se cunoasca cel putin locatia . O distanta de 100 km , mareste pretul cu min 2000 eur . Deci mai este valabila oferta data ?
Si cu toate astea , clientul accepta oferta mica ,la fel accepta si non-calitatea , chiar daca la urma este partial s-au total nemultumit .
Dar eu sper ca dupa noile modif ale legii 50 , sa se mai reglementeze piaa .
Cu sima 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Buna seara,

Depinde cum îl Nimerește pe “Constructor”
Poate sa fine un amator bazanduse pe oamenii lui având costuri suplimentare, posibil sa fie unul foarte bun dar fara putere De munca si ma refer la personal… și așa te trezești ca durează foarte mult peste termen, ba nu iese bine și “nu-i problema, se remediază” și tot Asa, și… da într-adevăr toți se uita sa la prețul cel mai mic daaaar “vrem calitate” asta nu exista. După preț se va executa și casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *