Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma Bacau, casa 127 mp, am certificat de urbanism

Caut firma de constructii pentru construirea unei case p + m 13,5 lungime / 9,5 m latime in anul 2018 in sat Costisa langa Buhusi Bacau. Casa are 127 metri patrati amprenta la sol. Certificatul de urbanism si autorizatia de construire obtinute, valabile 3 ani de la data inceperii lucrarilor.


Ma intereseaza manopera la rosu pe faze determinante astept o oferta pret pe metru patrat. Cu materialele mele, scandura pentru cofraj, betoniera si scule de la mine, fierul beton il fasonez eu (adica etrierele) asigur ajutor legat si taiat armatura fier pentru ca am lucrat in constructii, terenul are curent 220 v si de 380 v, apa izvor trase. Casa va fi construita din caramida portanta porotherm robust cu nut si fender de 30 cm la exterior si 25 cm la interior cu stalpi beton armat si placa beton armat intre parter si mansarda. Doresc o firma de constructii serioasa cu acte in regula pentru ca conform autorizatiei de construire voi fi nevoit sa am si diriginte de santier.

Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Caut firma Bacau, casa 127 mp, am certificat de urbanism.

4 răspunsuri la “Caut firma Bacau, casa 127 mp, am certificat de urbanism”

Buna ziua! Dan ma numesc si sunt interesat de aceasta lucrare. Avem lucrari executate deja in zona si in Piatra Neamt pentru vizionare . Avem in spate experienta si lucrari efectuate in Italia in decurs de 16 ani. TEL. 0756320001 . Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *