Categorii
Intrebari de la cititori

Ce nuanta sa aleg usile de interior la parchet stejar?

Buna ziua. Am achizitonat pentru intreaga casa parchet triplustratificat barlinek – culoarea stejar –
brown sugar piccolo. In acest moment imi este greu sa asortez culoarea usilor, nevrand sa le aleg albe si pe cea a mobilei. Nu stiu pe ce nuante sa merg si pe ce structura. Am impresia ca nimic nu se potriveste. Multumesc.


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Ce nuanta sa aleg usile de interior la parchet stejar?

2 răspunsuri la “Ce nuanta sa aleg usile de interior la parchet stejar?”

Buna, Elena!

E adevarat ce spune Ani, dar eu iti propun si alta varianta: plinta si tocarie usi albe, usi mate, in ton cu parchetul sau intr-o nuanta mai deschisa de stejar (bej sau greige). Peretii pot fi albi sau pot fi nuantati subtil: crem sau gri, de pilda. Mobila poate avea orice culoare in contextul dat, cu mentiunea ca o mobila alba ar iesi mai mult in evidenta pe fundalul peretilor usor nuantati, iar o mobia in alta culoare va arata la fel de bine si pe fundalul peretilor albi, dar si pe cel al peretilor nuantati. De asemenea, mobila poate fi atat in ton cu parchetul, cat si in ton cu usile, daca vrei sa mergi pe varianta unui furnir de lemn.

Si, la fel ca Ani, iti recomand si eu sa citesti articolul in care am vorbit despre asortarea usilor de interior cu parchetul si plintele de pardoseala. Din galeria foto pe care o vei gasi in subsolul articolului iti vei putea face o idee si despre alegerea mobilierului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *