Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie in Magurele, Ilfov, casa cu terasa, un singur nivel

Buna ziua. Doresc sa construiesc o casa in Magurele judetul Ilfov, 129 mp construiti si terasa 12 mp pe un singur nivel. Astept oferte de preturi pentru constructia la cheie cu si fara materiale. Multumesc!


Intrebare de la Bogdan, pe adresa redactiei: Constructie in Magurele, Ilfov, casa cu terasa, un singur nivel.

10 răspunsuri la “Constructie in Magurele, Ilfov, casa cu terasa, un singur nivel”

Buna ziua,
Suntem firma cu organizare,printre santierele active avem in comuna Bragadiru in curs de executie ,proiectul unei case cu Parter(terasata) si vă lansam invitatia de a ne vizita.
Daca doriti o oferta informativa de la noi,va rugam sa ne trimiteti documentatia tehnica pe e-mail ungherea@yahoo.com
Pentru detalii si informatii va asteptam la tel:0799355506

Cu stima,
Echipa Rubik

Buna ziua,

Pentru oferta preț manoperă inclusiv termen execuție, Trimiteți planșele după proiect (finale) pe adresa de email menționata mai jos.

Cu stima: Marius (Construct)
Email: cennt2006@yahoo.com
Tel: 0742737334

Mutumesc pentru raspunsuri, momentan proiectul este in curs de finalizare, il voi trimite imediat ce il primesc.

Buna ziua.
Acum ca sunteti in faza de proiectare , incercati sa fortati mana structuristului pentru ca o parte peretii interiori sa fie din rigips . Asa veti putea remodela pe viitor casa si binenteles reduce costurile de constructie . Nu este o casa cu etaj , deci se poate face asta fara probleme .Deasemenea veti avea posibilitatea sa renuntati la placa si sa utilizati o charpanta din ferme zabrelite , reducand deasemenea costurile si timpul de lucru . O sa vedeti ca proiectantul , in situatia in care veti avea 2-3 camere de dimensiuni mici (baie ,canara etc ), chiar daca sunt una langa alta , va va face fundare si ziduri de caramida pentru toti pereti acestor spatii , chiar daca o fundare de alta este la un metru distanta , lucru inutil .Eu la 90% din casele pe care le-am facut in tara , le-am proiectat impreuna cu clinetul si binenteles am venit eu cu structuriatul si arhitectul . O parte din aceste case le puteti gasii pe magicconstructro .Casa Bucuresti de pe site-ul nostru , este facuta in 2010 in Cornetu dar apartine de Magurele . Si nu uitati un lucru . Suntem in era informatiei si preturile sunt relativ egale , diferenta o face calitatea constructorului .Nu va lasati amagit de preturi mici , care nu ascund decat neseriozitate si non-calitate .
Sper sa va ajute aceste sfaturi .
Cu stima Ec Mocanu 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Buna ziua !
Pentru o oferta exactă ar trebui planuri, detalii, etc. pentru ca in functie de materialele folosite pretul poate varia mai mult sau mai putin. Dar in principal manoperă este in jurul a 50 euro/mp pentru construcția la rosu iar cheie 120 euro/mp. Pentru a avea o discuție mai amplă pe baza căruia sa facem o oferta cât mai aproape de adevar. In privinta execuției firma noastra lucrează dupa grafic si va poate garanta construcția intr-un timp cat mai optim.
În speranța că am fost de folos va las datele mele de contact pentru informatii suplimentare:
Inginer Antonescu Florian
Nr.tel.:0729.752.455
nk.companysrl@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *