Categorii
Intrebari de la cititori

Cum ascund sau cum scot in evidenta grinda din hol?

Buna ziua! Tot eu sunt! Larisa din București cu apartamentul de 70 mp. In primul rand, va multumescc foarte mult pentru toate sfaturile primite pana acum. Casadex este site-ul meu preferat de cateva luni bune de cand a inceput sa ma intereseze amenajarea apartamentului meu.


Holul va avea usi cu plinte albe, mobilier alb, gresia roz cu striatii albe si m-am lamurit in ceea ce priveste culoarea peretilor (gri sau bej). Am ignorat prezenta unei grinde care taie holul pe sfert, grinda separa dormitorul si baia de restul incaperilor din apartament. In ce culoare sa vopsesc grinda, avand tavanul alb astfel incat sa o camuflez cumva ca e cam lata? Sau poate, din contra, sa o scot in evidenta armonios? Daca da, ce culoare sa folosesc pentru vopsirea acestei grinzi, avand in vedere celelalte elemente? Multumesc frumos!

Intrebare de la Larisa, pe adresa redactiei: Cum ascund sau cum scot in evidenta grinda din hol?

4 răspunsuri la “Cum ascund sau cum scot in evidenta grinda din hol?”

Buna din nou, Larisa si iti multumesc pentru cuvintele frumoase!

Nu stiu de ce, dar nu reusesc sa vizualizez grinda respectiva; m-ar ajuta cateva imagini in care sa fie ilustrata. Ni le poti trimite la andrei@casadex.ro 🙂 Te asigur ca voi veni cu un raspuns pentru tine dupa ce vom atasa poza mai jos, intr-un comentariu 🙂

Buna Victoria!

As putea sa trimit pozele pe what’sup? Nu merge sa le incarc in email, am tot incercat.
Am uitat sa precizez ca grinzile sunt susținute de pereți de rezistența doar pe o parte in hol, sufragerie și dormitor.

O seara buna!

Am primit pozele si textul pe mal, de la Larisa. Adaug mai jos:

„Buna dimineata, Andrei!
Sarbatori frumoase va urez, oameni frumosi plini de idei nemaipomenite!

Sunt Larisa A. din București cu apartamentul de 70 mp. Am vorbit cu Victoria si mi-a zis sa trimit poze pe aceasta adresa ca sa-mi poata da raspunsuri clare la intrebarile mele.
In primul rand, va multumescc foarte mult pentru toate sfaturile primite pana acum. Casadex este site-ul meu preferat de cateva luni bune de cand a inceput sa ma intereseze amenajarea apartamentului meu.

1. Holul va avea usi cu plinte albe, mobilier alb, gresia roz cu striatii albe, peretii bej nude. Am ignorat prezenta unei grinde care taie holul pe sfert, grinda separa dormitorul si baia de restul incaperilor din apartament. Am atasat poze.
In ce culoare sa vopsesc grinda, avand tavanul alb astfel incat sa o camuflez cumva ca e cam lata? Sau poate, din contra, sa o scot in evidenta armonios? Daca da, ce culoare sa folosesc pentru vopsirea acestei grinzi, avand in vedere celelalte elemente?

2. Sufrageria are o grinda si un perete de rezistenta doar pe o parte cum se poate vedea in poze. Mi-as dori ca peretii sa fie un bleu-lila ca cerul, mai exact culoarea Immense Ocean de la Dulux cu tavan alb.
Sa vopsesc grinda si peretele de rezistenta in alb sau o culoare contrastanta cu bleu astfel incat sa para si o arie delimitata cu scop de lucru?
Pentru ca mi-as dori sa pun acolo masa si oglinda de make-up. Iar portiunea acea mica de perete pe care va sta oglinda sa fie acoperita de un tapet cu flori mici pentru un aer elegant.

3. In dormitor am doar o grinda care il taie exact ca in sufragerie, cu exceptia faptului ca nu are niciun perete de rezistenta. Mi-as dori un portocaliu deschis la pereti, tavan alb, dar ce fac cu grinda? Nu am atasat poze cu dormitorul.

Astept cu nerabdare sfaturile dumnevoastra! 🙂

Multumesc frumos!”

Buna din nou, Larisa!

dupa ce am vazut imaginile pe care ni le-ai trimis pot spune asa: eu as zugravi absolut toate grinzile in ton cu peretii de care sunt legate, iar tavanele le-as zugravi in alb. Cred ca orice alta solutie le-ar scoate si mai mult in evidenta si banuiesc ca nu-ti doresti acest lucru 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *