Categorii
Intrebari de la cititori

Cum sa dau culoare in bucataria mea (perdea sau lustra?)

Buna seara, as vrea sa aduc putina culoare in bucatarie (prin perdea, lustra, etc ca nu am cumparat inca) dar nu stiu cum. Mobila bucatarie clasica culoare crem spre alb, blat negru cu curtz, faianta 20/20 (4 patrate pe placa) maro deschis si cu un tablou rustic in mijloc, parchet maro cu liniute negre. Usa si geamul maro, ce imbunatatiri pot aduce la bucatarie? Ca am impresia ca nu se prea potriveste faianta cu mobila.


Intrebare de la Luminita, pe adresa redactiei: Cum sa dau culoare in bucataria mea (perdea sau lustra?)

Un răspuns la “Cum sa dau culoare in bucataria mea (perdea sau lustra?)”

Buna, Luminita!

La prima vedere, in toata combinatia asta cea care pare a fi in plus este faianta si asta pentru ca, asa cum ai descris chiar tu in mesaj. Pe de alta, spui ca parchetul este maro cu striatii negre, ceea ce inseamna ca daca ai fi ales un blat in alta culoare (in ton cu maroul parchetului, de pilda) intregul decor ar fi fost mai echilibrat din punct de vedere cromatic.

Recunosc ca mi-ar fi fost mai usor sa-ti vin in ajutor daca as fi vazut cel putin o imagine a decorului actual, dar voi incerca sa-ti propun o solutie chiar si in conditiile date. Spuneai ca mobila are un design clasic. Prin urmare, cred ca ar trebui sa alegi o lustra in acelasi stil, iar pata de culoare pe care o vad potrivita este un galben sters. Iata un model care cred eu ca s-ar potrivi in contextul descris de tine: https://www.dedeman.ro/bucuresti2/suspensie-sassari-6905-1-x-e27/p/1017588 sau in aceasta varianta: https://www.dedeman.ro/bucuresti2/suspensie-sassari-6905-2-1-x-e27/p/1017652 (exista si cu 3 abajururi, insa depinde de dimensiunea bucatariei tale). Drept urmare, aceeasi nuanta ar trebui aleasa si pentru textilele de la fereastra bucatariei tale. Din nou, nestiind um arata bucataria in general si fereastra in mod special, nu stiu daca sa-ti recomand draperii, perdea sua rolete textile. Daca vrei, ne poti trimite o imagine la andrei@casadex.ro iar noi ne vom ocupa sa o atasam mai jos, intr-un comentariu, urmand sa revin dupa cu completarile necesare pentru tine 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *