Categorii
Intrebari de la cititori

Mobila culoare coniac, canapea wenge – culoare parchet?

Buna ziua, m-ar interesa ce culoare a parchetului s-ar potrivi intr-o sufragerie, la o mobila culoarea coniac si o canapea wenge. Peretii sunt albi, usi si ferestre albe. Dimensiunile camerei sunt foarte mari. Multumesc.


Intrebare de la Anonim, pe adresa redactiei: Mobila culoare coniac, canapea wenge – culoare parchet?

Un răspuns la “Mobila culoare coniac, canapea wenge – culoare parchet?”

Buna, Anonim!

Sunt curioasa ce culoare are pardoseala din celelalte incaperi ale locuintei tale si asta pentru ca sunt de parere ca parchetul trebuie sa fie acelasi in toate camerele unei case. Altfel, ca sa ma rezum la intrebarea ta, cred ca ar fi bine sa alegi un parchet in decorul caruia sa se regaseasca nuanta mobilierului cognac, daca iti place aceasta culoare. Atentie, nu ma gandesc la un parchet cognac, ci la unul care sa contina striatii ale acestei culori. De asemenea, cred ca si un parchet bej neutru ar completa armonios decorul sufrageriei tale.

La final vreau sa subliniez urmatorul lucru: spre deosebire de canapea si mobila, parchetul (la fel ca tamplaria si usile de interior) are caracter permanent, in sensul ca daca este bine intretinut poate sa depaseasca in longevitate canapeaua wenge si mobila in culoarea cognacului pe care s-ar putea sa doresti sa le schimbi intr-o buna zi. Prin urmare, cred ca ar trebui sa alegi un parchet neutru care sa poata fi asortat cu usurinta cu orice alta culoare de mobila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *