Categorii
Intrebari de la cititori

O perdea scurta poate sta bine cu draperii lungi?

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu alegerea perdelelor si a draperiilor. Este vorba de un open space. Cele 2 ferestre sunt pe aceeasi parte a camerei. Una aproape de bucatarie cealalta de living. Caloriferele sunt sub fereastra.


Ma intreb daca o perdea scurta poate sta bine cu draperii lungi? Camera este cam joasa, as vrea sa creez senzatia de inaltime. Daca folosesc perdea lunga arata bine avand in vedere ca o fereastra e aproape de bucatarie? Toata mobila este alb lucios cu negru (mai putin) ca si culoare la draperii ma gandeam la un verde fistic. Ma ajutati cu un sfat?

Intrebare de la Loredana, pe adresa redactiei: O perdea scurta poate sta bine cu draperii lungi?

2 răspunsuri la “O perdea scurta poate sta bine cu draperii lungi?”

Ma intrebam daca pot folosi rolete si draperii sau doar draperii?
Un perete va fi gri, restul alb. Cum spuneam mobila de bucatarie si living este alb lucios si negru. Parchetul stejar natural. Pata de cuoare (accesorii) ma gandeam la verde fistic.
Niste draperii gri cu verde ar sta bine? Si roletele ce culoare sa fie? Alb?
Seara buna

Buna, Loredana!

Intre perdele scurte si rolete eu as alege roletele textile. Acestea pot fi albe, gri sau verde fistic, din moment ce cochetezi cu ideea alegerii acestor culori in cazul draperiilor. Nu uita ca indiferent ce culoare vor avea acestea, ziua le vei deschide pentru a-i permite luminii sa patrunda in interiorul camerei, asa ca mai important este sa acorzi atentie alegerii draperiilor. Nu stiu ce culoare are peretele pe care se afla ferestrele, dar atat griul, cat si verdele fistic vor iesi in evidenta pe fundalul unui perete alb. De asemenea, iti recomand sa aduci verdele fistic si griul in decor si sub forma altor elemente decorative: pernute moi, o cuvertura, o vaza sau un ghivechi frumos, un puf, un tablou, un ceas sau un set de lumanari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *