Categorii
Intrebari de la cititori

Sfat alegere faianta in open space cu mobila alba

Buna ziua. Am nevoie de un sfat. E vorba de un open space, mobila bucatarie alb lucios, blat culoare stejar ca si parchetul. Ar sta bine o faianta gri? Mobila de living e tot alba iar pertele din living gri. Multumesc.


Intrebare de la Loredana, pe adresa redactiei: Sfat alegere faianta in open space cu mobila alba.

3 răspunsuri la “Sfat alegere faianta in open space cu mobila alba”

Buna, Loredana!

Da, sunt convinsa ca griul va intregi frumos decorul actual din bucataria ta. Atat albul, cat si griul arata foarte bine in asociere cu lemnul, asa ca te asigur ca ai facut o alegere buna.

Sarbatori fericite!

Am uitat sa specific ceva. Bucataria are si 2 dulapuri negru lucios. In rest e alba. Gresia ar trbui sa fie simpla sau poate avea si ceva model?
Imi e teama ca blatul culoare lemn sa nu fie prea…divers in combinatie cu griul faiantei. Un bej ar fi mai potrivit, mai armonios cu blatul?
Bucataria nu este gata pot modifica si culoarea blatului si a faiantei pentru ca inca nu sunt cumparate. Imi puteti trimite niste poze?

Eu eram convinsa ca vei placa pardoseala din bucatarie cu parchet in ton cu blatul si intrebarea ta se referea strict la faianta pentru peretele din zona blatului de lucru. N-as alege gresie gri, ci una care sa imite dusumeaua din lemn, in ton cu blatul. Decorul pe care il ai (mobila alba si corpurile negre) are nevoie de putina caldura, iar blatul din lemn si o pardoseala asortata ar face exact ce trebuie in aceasta situatie 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *