Categorii
Intrebari de la cititori

Am nevoie de proiect si cost casa la rosu, Berceni, Ilfov

Buna ziua, doresc sa construiesc o casa cu etaj din caramida cu izolatie in fundatie si izolatie exterioara de 15cm in comuna Berceni, Ilfov, in suparafa de 122 mp utili, aproximativ 160 mp construiti, 4 dormitoare unul jos mai micut si 3 la etaj, 1 baie servici, 1 baie principala. Am nevoie de proiect si un cost pentru casa la rosu si cost aproximativ la cheie. Va multumesc.


Intrebare de la Pavel, pe adresa redactiei: Am nevoie de proiect si cost casa la rosu, Berceni, Ilfov.

10 răspunsuri la “Am nevoie de proiect si cost casa la rosu, Berceni, Ilfov”

Buna seara,

Un preț estimativ pentru cotația Dvs ar fi undeva la: 10.000-12.000€ (manopera LA ROȘU) inclusiv acoperișul (fără tablă)
Pentru detalii: sunați la Nr afișat,

Cu stima: Marius (Construct)
Email: cennt2006@yahoo.com
Tel: 0742737334
DecoterGrup.SRL

BUNA ZIUA
Pt proiectare-executie-renovari-costuri , case-vile-pensiuni-ap-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale clientului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in executie
STIMA

SC.Lazar Total Constructii…
VA OFERA SERVICII DE- PROIECTARE – Constructii case-vile-hale, numai in Bucuresti si Ilfov, avem o experienta de peste 20 de ani in constructii, lucram numai cu contract, facturi,chitante pentru lucrarile executate, procese verbale pe faze de lucrari, necesare pentru cartea tehnica a constructiei, pentru detalii…lazar-constructii.com sau la adresa de email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Proiectarea unei case se face tinand cont de studiul geotehnic pentru calculul fundatiei. Fundatia unei case de locuit costa in jur de 30% din valoarea totala a constructiei. Avand in vedere acest cost recomand ca o locuinta sa se faca cu un demisol general are este comparativ aproximativ egal cu fundatia continua sub ziduri clasica si demisolul este folosit pentru celelate utilitati intr-o gospodarie (garaj, magazie pentru diverse, garaj, crama, etc.) Pretul pentru proiecare completa (DTAC, DTPT, DTDE) cu detalii de executie, lista de cantitati de lucrari (antemasuratoare),un deviz estimativ al constructiei conform normelor in vigoare variaza intre 7 si 10 Euro/mp arie desfasurata. Cu Lista de cantitati de lucrari poti scoate la licitatie executia constructiei dupa obtinerea tuturor avizelor si autorizatiilorcerute prin certificatul de urbanism.

https://www.casadex.ro/2018/01/am-nevoie-de-proiect-si-cost-casa-la-rosu-berceni-ilfov/

Trimis din Yahoo Mail pe Android

Donescu Petrica in ianuarie 20th, 2018

Proiectarea unei case se face tinand cont de studiul geotehnic pentru calculul fundatiei. Fundatia unei case de locuit costa in jur de 30% din valoarea totala a constructiei. Avand in vedere acest cost recomand ca o locuinta sa se faca cu un demisol general are este comparativ aproximativ egal cu fundatia continua sub ziduri clasica si demisolul este folosit pentru celelate utilitati intr-o gospodarie (garaj, magazie pentru diverse, atelier gospodaresc, crama, etc.) Pretul pentru proiecare completa (DTAC, DTPT, DTDE) cu detalii de executie, lista de cantitati de lucrari (antemasuratoare),un deviz estimativ al constructiei conform normelor in vigoare variaza intre 7 si 10 Euro/mp arie desfasurata. Cu Lista de cantitati de lucrari poti scoate la licitatie executia constructiei dupa obtinerea tuturor avizelor si autorizatiilor cerute prin certificatul de urbanism.

Pentru elaborare trebuie sa stiu dorinta d-voastra:

EXTRAS DE CARTE FUNCIARA PE SUPORT MAGNETIC

suprafata teren,

amprenta la sol ,

nr de nivele

CE UTIITATI AVETI IN ZONA sau daca pe teren sunt cladiri ce trebuiesc desfiintate

sc donpet cons srl

0744531606 ; donpet_cons@yahoo.com

Buna ziua,
Servicii complete,consultanta proiectare,executie.
Suntem interesati,dorim stabilirea unei intalniri pentru discutii referitoare la alegerea sistemului constructiv etc.
Cu stima,
Echipa Rubik
Tel:0799355506

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *