Categorii
Intrebari de la cititori

Avantaje si dezavantaje rasini epoxidice versus tarkett

Amenajam un cabinet stomatologic si nu stim ce material sa folosim pentru pardoseala. Constructorul ne sugereaza tarkett-ul, noi optam pentru o pardoseala epoxidica 3D. Am vrea un sfat profesionist si obiectiv. Ce avantaje si dezavantaje au rasinile epoxidice versus tarkett. In afara aspectului, care este evident. Multumesc.


Intrebare de la Delia, pe adresa redactiei: Avantaje si dezavantaje rasini epoxidice versus tarkett.

Un răspuns la “Avantaje si dezavantaje rasini epoxidice versus tarkett”

Buna, Delia!

Recunosc ca nu am vazut pana acum pe viu tarkett-ul despre care vorbesti si nici nu-i cunosc calitatile. Insa din cate intuiesc poate fi acelais lucru cu marmoleumul, un finisaj despre care am vorbit aici: https://www.casadex.ro/2012/09/marmoleum-un-material-inovator-pentru-placarea-pardoselilor/ Despre pardoselile turnate am vorbit aici: https://www.casadex.ro/2017/02/avantaje-si-dezavantaje-pardoseli-decorative-turnate-din-rasini-epoxidice/ si aici: https://www.casadex.ro/2013/10/informatii-despre-pardoseli-epoxidice-decorative-si-11-imagini/, articole in care am scris despre avantajele si dezavantajele acestui finisaj.

Revenind la tarkett, daca acesta este unul si acelasi lucru cu marmoleumul, cred ca prezinta avantajele ca este ieftin, se monteaza usor si se uzeaza mai greu decat clasicul linoleum. Presupun ca este o solutie buna pentru finisarea pardoselii unui cabinet stomatologic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *