Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Avantaje si dezavantaje rasini epoxidice versus tarkett


Amenajam un cabinet stomatologic si nu stim ce material sa folosim pentru pardoseala. Constructorul ne sugereaza tarkett-ul, noi optam pentru o pardoseala epoxidica 3D. Am vrea un sfat profesionist si obiectiv. Ce avantaje si dezavantaje au rasinile epoxidice versus tarkett. In afara aspectului, care este evident. Multumesc.


Intrebare de la Delia, pe adresa redactiei: Avantaje si dezavantaje rasini epoxidice versus tarkett.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Autor |

Comentarii

Victoria in ianuarie 19th, 2018

Buna, Delia!

Recunosc ca nu am vazut pana acum pe viu tarkett-ul despre care vorbesti si nici nu-i cunosc calitatile. Insa din cate intuiesc poate fi acelais lucru cu marmoleumul, un finisaj despre care am vorbit aici: https://www.casadex.ro/2012/09/marmoleum-un-material-inovator-pentru-placarea-pardoselilor/ Despre pardoselile turnate am vorbit aici: https://www.casadex.ro/2017/02/avantaje-si-dezavantaje-pardoseli-decorative-turnate-din-rasini-epoxidice/ si aici: https://www.casadex.ro/2013/10/informatii-despre-pardoseli-epoxidice-decorative-si-11-imagini/, articole in care am scris despre avantajele si dezavantajele acestui finisaj.

Revenind la tarkett, daca acesta este unul si acelasi lucru cu marmoleumul, cred ca prezinta avantajele ca este ieftin, se monteaza usor si se uzeaza mai greu decat clasicul linoleum. Presupun ca este o solutie buna pentru finisarea pardoselii unui cabinet stomatologic.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii