Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Caut firma care sa ridice o casa in Germania – 2018


Buna ziua. Am citit aici foarte multe postari in legatura cu unele constructii de case dar majoritatea raspunsurilor lasa de dorit. Sper sa gasesc totusi ceea ce caut. In viitorul apropiat dorim sa construim o casa de aproximativ 14m x 11m – parter + mansarda. Mansarda va fi probabil destul de inalta 1,8m/2m. Casa va fi facuta din Ytong (BCA) fara centuri si stalpi de beton, in Germania.


Inclusiv planseul va fi prefabricat si adus in bucati in stare finala. Trebuie doar montat. Acoperisul este tot un ytong sistem. Eu pun la dispozitie toate materialele inclusiv arhitect si coordonator /indrumator de santier, dar care nu va fi permanent acolo, doar cand constructia trece dintr-o faza in alta si va ajuta prin sfaturi si indrumari (cum se folosesc materialele corect).

Eu caut o firma care sa ridice casa si sa faca finisajele interioare – adica o casa la cheie, inclusiv toate utilitatile necesare. Constructia ar trebui sa inceapa spre finalul lui 2018 inceputul lui 2019. Terenurile pe care se vor putea construi casele, vor fi racordate la retea (apa, canalizare, curent) pana in toamna acestui an (2018).
Cel mai important criteriu esta ca firma sa fi lucrat deja in Germania si sa aibe toate calificarile si autorizatiile necesare pentru a lucra aici. Contractul va fi facut doar dupa ce in prealabil vor fi vizitate minim 2 constructii efectuate in Germania (sud). Munca la negru nu este acceptata, iar daca nu aveti posibilitatea / autorizația de a lucra aici, va rog sa nu faceti nici o oferta.
Nu am posibilitatea sa angajez sau sa caut alte firme care sa angajeze pe perioada lucrarilor.
Un pret informativ pentru aceasta lucrare e ok dar momentan pretul este irelevant. Acum doresc in primul rand sa gasesc o firma potrivita pentru acest proiect. Pretul final va fi discutat si negociat fata in fata. Daca mai aveti intrebari, va raspund cu placere. O zi buna.

Intrebare de la Vasile, pe adresa redactiei: Caut firma care sa ridice o casa in Germania – 2018.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Germania:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |
loading...

Comentarii

Constructor in ianuarie 7th, 2018

Salut
Santem o firma comunitara cu drept de lucru an toată Europa deci și an germania prețul nostru manopera pentru casa dv este undeva an jurul sumei de 100000_120000e
Un preț exact al dam când ne trimiteți planurile termen execuție 90 zile.
Acest preț este dat pentru o lucrare la cheie manopera
Relații
angelaurel199@yahoo.com
0735776358

Vasile in ianuarie 10th, 2018

Salut constructor,
mulțumesc de oferta dar la prețul acesta, o colaborare nu intra in discuție.
Toate cele bune si succes mai departe.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii