Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma care sa ridice o casa in Germania – 2018

Buna ziua. Am citit aici foarte multe postari in legatura cu unele constructii de case dar majoritatea raspunsurilor lasa de dorit. Sper sa gasesc totusi ceea ce caut. In viitorul apropiat dorim sa construim o casa de aproximativ 14m x 11m – parter + mansarda. Mansarda va fi probabil destul de inalta 1,8m/2m. Casa va fi facuta din Ytong (BCA) fara centuri si stalpi de beton, in Germania.


Inclusiv planseul va fi prefabricat si adus in bucati in stare finala. Trebuie doar montat. Acoperisul este tot un ytong sistem. Eu pun la dispozitie toate materialele inclusiv arhitect si coordonator /indrumator de santier, dar care nu va fi permanent acolo, doar cand constructia trece dintr-o faza in alta si va ajuta prin sfaturi si indrumari (cum se folosesc materialele corect).

Eu caut o firma care sa ridice casa si sa faca finisajele interioare – adica o casa la cheie, inclusiv toate utilitatile necesare. Constructia ar trebui sa inceapa spre finalul lui 2018 inceputul lui 2019. Terenurile pe care se vor putea construi casele, vor fi racordate la retea (apa, canalizare, curent) pana in toamna acestui an (2018).
Cel mai important criteriu esta ca firma sa fi lucrat deja in Germania si sa aibe toate calificarile si autorizatiile necesare pentru a lucra aici. Contractul va fi facut doar dupa ce in prealabil vor fi vizitate minim 2 constructii efectuate in Germania (sud). Munca la negru nu este acceptata, iar daca nu aveti posibilitatea / autorizația de a lucra aici, va rog sa nu faceti nici o oferta.
Nu am posibilitatea sa angajez sau sa caut alte firme care sa angajeze pe perioada lucrarilor.
Un pret informativ pentru aceasta lucrare e ok dar momentan pretul este irelevant. Acum doresc in primul rand sa gasesc o firma potrivita pentru acest proiect. Pretul final va fi discutat si negociat fata in fata. Daca mai aveti intrebari, va raspund cu placere. O zi buna.

Intrebare de la Vasile, pe adresa redactiei: Caut firma care sa ridice o casa in Germania – 2018.

6 răspunsuri la “Caut firma care sa ridice o casa in Germania – 2018”

Salut
Santem o firma comunitara cu drept de lucru an toată Europa deci și an germania prețul nostru manopera pentru casa dv este undeva an jurul sumei de 100000_120000e
Un preț exact al dam când ne trimiteți planurile termen execuție 90 zile.
Acest preț este dat pentru o lucrare la cheie manopera
Relații
angelaurel199@yahoo.com
0735776358

Salut constructor,
mulțumesc de oferta dar la prețul acesta, o colaborare nu intra in discuție.
Toate cele bune si succes mai departe.

Buna ziua !
Am construit in anul 2016 o casa in germania cu o suprafata de 520 mp , Amberg. Costul manoperei la cheie exceptand instalatiile intre 58000-65000 euro.
Stima Sabou Dan 0748111433

Salutare,
sunt cam în aceasi faza și vroiam politicos sa va întreb dacă ați găsit o firma serioasa pentru construcția casei.

Vă mulțumesc anticipat.
Cu stima,
Ruvin Stefanescu

Neculai Adrian in mai 4th, 2018

Buna ziua!Echipa muncitori policalificati in constructii oferim servicii de calitate !
rccager@yahoo.com tel 0732594769

Salut,
nu, din păcate nu am găsit nici o firma care sa facă treaba asta….cel puțin nu pe net. Exista mulți “specialiști“ dar eu nu așa ceva caut. Doar când văd adrese de mail (de firma) și se termina cu ya*oo.com, gma*l.com, etc…deja îmi trece cheful de primit asemenea oferte. Eu nu spun ca asemenea persoane nu știu sa construiască sau nu se pricep, dar eu am nevoie de altceva.
Pana la urma voi construi cu o firma de aici din Germania. Probabil va fi Viebrockhaus. Au o calitate și standarde foarte ridicate. Va fi ceva mai scump dar măcar am unele avantaje (KFW 40+, garanția lucrării, etc.).
Numai bine și spor la construit!
Vasile

P.S.: Pot sa va întreb din ce zona sunteți? Eu sunt pe lângă PF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *